Fotbal international

Ronaldo şi Messi, puşi la zid după ce nu au venit la gala FIFA The Best 2018! “Este o lipsă de respect”

25.09.2018 | 09:47
Ronaldo şi Messi, puşi la zid după ce nu au venit la gala FIFA The Best 2018
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi nu au participat la gala FIFA The Best 2018, organizată luni la Londra, iar decizia a fost îndelung contestată. Fabio Capello a criticat felul în care cei doi mari fotbalişti s-au comportat şi i-a pus la zid. Antrenorul italian a considerat că absenţa acestora a fost o lipsă de respect faţă de FIFA, dar şi faţă de fanii din întreaga lume.

“Este o totală lipsă de respect, faţă de jucători, faţă de FIFA şi faţă de întreaga lume a fotbalului. E posibil ca ei să fi câştigat prea mult şi să nu le placă să piardă. Dar în viaţă trebuie să fii la fel, indiferent dacă pierzi sau câştigi”, a declarat Fabio Capello, după gala FIFA The Best 2018.

ADVERTISEMENT

Ronaldo şi Messi au fost criticaţi şi de Diego Forlan după gala FIFA The Best 2018

Diego Forlan nu a înţeles nici el de ce Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au absentat de la gala FIFA The Best 2018 şi a criticat decizia luată de cei doi mari fotbalişti. “Este păcat. Lionel Messi a fost la gala de anul trecut şi nu a câştigat. Este un eveniment dedicat fiecărui fotbalist şi este important să fii acolo. Nu contează cine câştigă. Un fotbalist trebuie să arate atitudine, mai ales că ei sunt un model pentru întreaga lume”, a declarat Diego Forlan.

Luka Modric a câştigat premiul de cel mai bun fotbalist al anului la gala FIFA The Best 2018. Croatul i-a devansat pe cei doi fotbalişti, după ce Cristiano Ronaldo s-a clasat pe locul doi, cu 19,08% voturi obţinute, în timp ce Lionel Messi s-a clasat abia pe locul cinci. Cei doi mari fotbalişti l-au votat pe mijlocaşul lui Real Madrid la gala FIFA The Best 2018, însă doar argentinianul l-a votat pe Luka Modric drept cel mai bun fotbalist al anului. Cristiano Ronaldo l-a plasat pe croat pe locul doi, după Raphael Varane.

ADVERTISEMENT
Ronaldo şi Messi, puşi la zid de Fabio Capello după ce nu venit la gala FIFA The Best 2018
Ronaldo şi Messi, puşi la zid de Fabio Capello după ce nu au venit la gala FIFA The Best 2018
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri