Fotbal international

Ronaldo, start joc la Torino! Cum a fost așteptat starul portughez

Autor: Alexandru Năstase | 29.07.2018 | 21:13
Ronaldo, start joc la Torino! Portughezul a venit în Italia pentru a participa la cantonamentul lui Juventus

Ronaldo, start joc la Torino! Starul portughez s-a întors în Italia și de data aceasta și-a luat cu el și familia. Nu mai puțin de 6 jeep-uri l-au așteptat pe atacantul lui Juventus la aeroport pentru a-l duce în noua lui casă. De luni, Ronaldo intră în programul echipei și este obligat să se prezinte la Cortinassa, baza de pregătire a campioanei italiene. O va face alături de toți ceilalți jucători din lotul lui Juventus care au fost scutiți până acum pentru că au participat la Cupa Mondială din Rusia.

Patru jeep-uri albe și două negre au fost parcate la aeroportul Caselle și au intrat sub folosinţa familiei jucătorului. Pe lângă maşini şi managerul  Alessandro D’Angelo a venit în întâmpinarea starului portughez. Cristiano Ronaldo a ajuns la Torino după ce a călătorit cu un avion privat. Noul jucător al grupării italiene a coborât din aparatul de zbor cu fiul său cel mai mic în braţe, ochelari fumurii pe ochi şi soţia Giorgina în imediata apropiere. 

Ronaldo, start joc la Torino!

De remarcat că entuziasmul în Italia este imens. Toată lumea aşteaptă ca fostul star al lui Real Madrid să înceapă antrenamentele. Dybala, Higuain, Cuadrado, Bentacur şi Douglas Costa sunt ceilalţi jucători ai lui Juventus care vor relua şedinţele de pregătire alături de Cristiano Ronaldo. Nu mai puţin de 100 de milioane de euro au plătit cei de la Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. 

12 milioane de euro pe sezon primeşte Ronaldo la Juventus

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!