ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ronaldo, tată pentru a cincea oară! „Niciun cuvânt nu poate descrie acest moment”

Autor: Patrice Podina | 10.03.2021 | 08:15
Ronaldo, tată pentru a cincea oară! „Niciun cuvânt nu poate descrie acest moment”
Sursa foto: thesun.ie

Brazilianul Ronaldo, fostul ”Balon de aur”, va fi tată pentru a cincea oară. Iubita fostului fotbalist a anunțat vestea într-o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mama copilului, Celina Locks, este la rândul ei celebră în Brazilia. Lucrează în industria modei de la 17 ani și are aproape 250.000 de urmăritori pe Instagram.

Ronaldo mai are patru copii, însă niciunul cu Celina. Fostul fotbalist are un băiat și două fete din precedentele căsătorii și un fiu rezultat dintr-o aventură cu o chelneriță, pe vrema când juca la Real Madrid

ADVERTISEMENT

Iubita lui Ronaldo, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Celina Locks a ținut să dea lumii întregi vestea că este însărcinată și a făcut-o pe Instagram, într-un mesaj emoționant.

”N-am cuvinte care să descrie acest moment. Începe o nouă fază a vieții mele. Și asta aduce o mare responsabilitate. De-a lungul celor 30 de ani, m-am întrebat întotdeauna dacă acest moment va veni vreodată. Și acum, iată-mă cu această imensă fericire în mine”, a scris iubita fostului fotbalist, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Celina și Ronaldo locuiesc de mai bine de cinci ani la Madrid, fostul atacant al naționalei Braziliei fiind președinte și acționar la clubul Real Valladolid.

ADVERTISEMENT

Ronaldo și-a făcut vasectomie în 2010

Vestea că Celina Locks a rămas însărcinată cu Ronaldo poate părea surprinzătoare în condițiile în care fostul fotbalist s-a fost sterilizat în 2010, nu înainte să-și înghețe sperma.

Chiar fostul „Balon de aur” a făcut anunțul după ce testul de paternitate a confirmat că este tatăl unui băiat, Alexander, rezultat dintr-o aventură a fostului fotbalist.

ADVERTISEMENT

Ceilalți copii ai celui poreclit ”Dințosul” sunt Ronald, în vârstă de 19 ani, conceput cu prima soție, fosta fotbalistă Milene Domingues, și fetele Maria Sofia (10 ani) și Maria Alice (9 ani), din căsătoria cu Maria Beatriz.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!