Ronaldo vrea să fie mai bun ca Messi la număr de trofee. Ce i-a cerut preşedintelui Perez

Cristiano Ronaldo vrea cu orice preţ să ajungă să îl egaleze la număr de succese în trofeul Balonul de Aur pe marele său rival de la FC Barcelona, Lionel Messi. Argentinianul are cinci Baloane, în timp ce portughezul are cu unul mai puţin.

Presiuni asupra lui Florentino Perez

Dacă Real Madrid va câştiga anul acesta Liga Campionilor, urmând a juca finala pe 3 iunie, la Cardiff, în compania lui Juventus Torino şi va reuşi să ia şi campionatul în Primera Division după o pauză de cinci ani, atunci Ronaldo se poate deja considera învingător în cursa pentru Balonul de Aur pe 2017 şi ar ajunge la egalitate cu Messi.

Însă CR7 este tipul de caracter care vrea cu orice preţ să fie în faţă şi, prin urmare, a început, prin intermediul agentului său, puternicul Jorge Mendes, să îi transmită preşedintelui Florentino Perez pretenţiile sale pentru viitorul sezon. Pentru a îl întrece pe Messi el a cerut ca lotul să fie întărit în special în defensivă, unde e nevoie de un portar şi de un fundaş central, în locul lui Pepe, care pleacă. Totodată, îl vrea pe compatriotul său Bernardo Silva, de la AS Monaco, al cărui preţ este de minim 70 de milioane euro, pe care îl consideră pasatorul perfect pentru ca el să marcheze cât mai multe goluri.

Şi, tot pentru a fi sigur că va fi titular permanent în poziţia de vârf, Ronaldo a cerut ca unul dintre Karim Benzema şi Alvaro Morata să fie vândut şi să nu fie adus nici un alt atacant de mare valoare, care să îi pună postul în pericol.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695