Cele mai citite

Un fost adversar al Stelei toarnă gaz pe foc! “Să vedem dacă şi Messi va fi la acelaşi nivel la 33 de ani”

Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos în meciul Juventus - Real Madrid 0-3, iar toată lumea fotbalistică l-a lăudat pe starul portughez. Jorge Jesus a lansat o întrebare care îi va irita pe fanii lui Lionel Messi.
Autor: Razvan Nicolae | 04.04.2018 | 22:05
Un fost adversar al Stelei toarnă gaz pe foc!

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului Juventus – Real Madrid 0-3, starul portughez reuşind două goluri şi o pasă decisive. “Foarfeca” starului portughez a fost comentată de întreg globul, iar Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting, a avut, la rândul său, cuvinte de laudă.

“Toţi am văzut gol pe care l-a marcat. Nu doar capacitate tehnică a arătat la Torino, cât şi capacitate fizică. La 33 de ani, nu cred că sunt mulţi fotbalişti care să aibă o asemenea aptitudine fizică. Vom vedea dacă şi Lionel Messi va avea acelaşi nivel fizic la 33 de ani. Golul lui Ronaldo de la Torino este cel mai frumos din cariera lui. Messi şi Ronaldo sunt două fenomene”, a declarat Jorge Jesus.

Ronaldo, cel mai bun marcator al sezonului în Ligă

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator al sezonului în Liga Campionilor, cu 14 goluri marcate în cele nouă meciuri jucate pentru Real Madrid. Starul portughez este fotbalistul cu cele mai multe goluri înscris în istoria competiţiei europene, acesta marcând de 119 ori până în prezent.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!