Un fost adversar al Stelei toarnă gaz pe foc! “Să vedem dacă şi Messi va fi la acelaşi nivel la 33 de ani”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
04/04/2018, 22:05
Un fost adversar al Stelei toarnă gaz pe foc! “Să vedem dacă şi Messi va fi la acelaşi nivel la 33 de ani”

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului Juventus – Real Madrid 0-3, starul portughez reuşind două goluri şi o pasă decisive. “Foarfeca” starului portughez a fost comentată de întreg globul, iar Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting, a avut, la rândul său, cuvinte de laudă.

“Toţi am văzut gol pe care l-a marcat. Nu doar capacitate tehnică a arătat la Torino, cât şi capacitate fizică. La 33 de ani, nu cred că sunt mulţi fotbalişti care să aibă o asemenea aptitudine fizică. Vom vedea dacă şi Lionel Messi va avea acelaşi nivel fizic la 33 de ani. Golul lui Ronaldo de la Torino este cel mai frumos din cariera lui. Messi şi Ronaldo sunt două fenomene”, a declarat Jorge Jesus.

Ronaldo, cel mai bun marcator al sezonului în Ligă

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator al sezonului în Liga Campionilor, cu 14 goluri marcate în cele nouă meciuri jucate pentru Real Madrid. Starul portughez este fotbalistul cu cele mai multe goluri înscris în istoria competiţiei europene, acesta marcând de 119 ori până în prezent.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×