Cele mai citite

Ronnie O’Sullivan revine în România! Super turneu la Bucureşti

România va avea din nou un turneu puternic de snooker. Între 14 şi 18 martie la Arena Circului va avea loc un turneu invitaţional cu cei mai puternici 16 jucători din lume.
30.01.2018 | 10:10
Ronnie O'Sullivan revine în România! Super turneu la Bucureşti
ADVERTISEMENT

România este din nou pe harta snookerului mondial. După ce a găzduit în 2016 Mastersul European, Bucureştiul se pregăteşte de un nou turneu, la care vor evolua primii 16 jucători din lume. 

Nu este vorba de un turneu pe puncte, ci de unul invitaţional, asemănător Mastersului de la Londra. Competiţia va avea loc între 14 şi 18 martie la Arena Circului din Bucureşti. Toate meciurile se vor juca la o singură masă.

ADVERTISEMENT

Ronnie O’Sullivan a confirmat prezenţa 

FANATIK.RO a aflat că la această competiţie vor participa primii 16 jucători din lume, iar Ronnie O’Sullivan a confirmat deja prezenţa. Cvintuplul campion mondial s-a declarat îndrăgostit de România încă din anul 2015, când a venit pentru prima dată la Bucureşti. 

Bugetul este consistent, 200.000 de euro fiind fondul de premiere. Turneul va fi disputat sub egida World Snooker, iar anunţul oficial al competiţiei este aşteptat să fie făcut în următoarele zile. Singurul turneu pe puncte disputat în România, Mastersul European 2016, a fost câştigat de Judd Trump, după o finală de vis cu Ronnie O’Sullivan, scor 8-7. 

ADVERTISEMENT

Top 16 în clasamentul World Snooker la ora actuală: 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri