Sport

Ronnie O’Sullivan a testat Dacia Duster: “Arată grotesc, dar face toţi banii”

29.09.2018 | 18:47
Ronnie O'Sullivan a condus noul Dacia Duster. Cum l-a descris
ADVERTISEMENT

Super campionul din snooker Ronnie O’Sullivan a participat la o celebră emisiune auto în Marea Britanie, unde a testat noul model Dacia Duster. Ronnie “the Rocket” a făcut o descriere haioasă modelul produs de fabrica de la Piteşti.

O’Sullivan a anunţat că a testat Dacia Duster pe twitter, unde a scris şi un mesaj haios: “Dusterul, ce maşină frumoasă. Nu cred că este nimic mai grotesc decât această maşină. Dar trebuie să recunosc că face toţi banii. M-am distrat mult la acest episod, puteţi să îl urmăriţi diseară”, a scris Ronnie pe reţelele de socializare, după ce a distribuit un material promoţional al emisiunii britanice Fifth Gear.

ADVERTISEMENT

Ronnie O’Sullivan nu a testat doar Dacia Duster. Campionul britanic a venit de mai multe ori în România

De cinci ori campion mondial, Ronnie O’Sullivan a vizitat de mai multe ori ţara noastră. De altfel, britanicul s-a arătat încântat de organizarea de care a avut parte în România, de fiecare dată când a venit la noi:

“M-a surprins organizarea de la voi. E incredibil ce aţi reuşit să faceţi pentru acest eveniment. Nu mi-aş fi imaginat niciodată. Pentru asta joc snooker, să văd atâta bucurie la voi, atâta căldură din partea voastră. E incredibil. […] Ce organizare am văzut la voi, sunt sigur că va fi unul dintre cele mai tari turnee din lume, peste Campionatul Mondial şi nu exagerez”, spunea încântat Ronnie în urmă cu trei ani, într-un interviu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ronnie O’Sullivan este considerat de mulţi cel mai bun jucător de snooker din toate timpurile. Cel poreclit “The Rocket” a fost de cinci ori campion mondial, în 2001, 2004, 2008, 2012, 2013. De asemenea, el a strâns nu mai puţin de 950 de break-uri de cel puţin 100 de puncte! Ronnie deţine şi recordul absolut de break-uri maxime, având 14 astfel de reuşite în cadrul competiţiilor oficiale.

Duster-ul este primul SUV fabricat de Dacia. Modelul se află din 2017 la a doua generaţie care a primit numeroase aprecieri în lumea automobilistică.

ADVERTISEMENT