Ronnie O’Sullivan, în finala mondialului după o evoluţie DE SENZAŢIE! Vezi PONTURILE zilei

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
03/05/2014, 11:29
Ronnie O’Sullivan, în finala mondialului după o evoluţie DE SENZAŢIE! Vezi PONTURILE zilei

Ronnie O’Sullivan este primul finalist al campionatului mondial de snooker. “The Rocket” a avut o evoluţie excepţională în semifinala cu Barry Hawkins, căruia nu i-a lăsat nicio şansă, scor 17-7. Ronnie l-a învins pe adversarul său în doar 3 sesiuni din cele 4 programate.

Cei doi au jucat anul trecut finala campionatului mondial, finală cîştigată tot de “The Rocket” cu scorul de 18-12. Ronnie a cîştigat ultimele 2 ediţii ale campionatului mondial de snooker şi are o şansă importantă să cîştige al 3-lea titlu mondial la rînd.

Adversarul lui Ronnie va fi învingătorul celeilalte semifinale în care se întîlnesc Mark Selby şi Neil Robertson.  Selby conduce după 2 sesiuni cu scorul de 9-7, însă meciul este unul echilibrat. Următoarea sesiune va avea loc astăzi de la ora 12:00. Cele 2 frame-uri avans îl fac favorit pe Selby în acest moment care are o cotă de 1,61 la victorie în acest meci, faţă de 2,30 cît are Robertson.  O victorie la cel puţin 2 jocuri diferenţă (17-15 minim) are o cotă de 1,83 pentru Selby.  Fiindcă avem de-a face cu un meci echilibrat, cei care pariază pentru peste 30.5 frame-uri în meci au o cotă de 1,83, sub 30.5 frame-uri are o cotă de 2,10.

Închide ×