Sport

Ronnie O’Sullivan, legenda snooker-ului, a disputat un demonstrativ la București. După meci, englezul s-a delectat cu un meniu de star, gătit de un român

08.10.2019 | 22:10
Ronnie OSullivan legenda snookerului a disputat un demonstrativ la Bucuresti Dupa meci englezul sa delectat cu un meniu de star gatit de un roman
ADVERTISEMENT

Ronnie O’Sullivan, de cinci ori campion mondial la snooker, a revenit în România pentru un meci demonstrativ. Sâmbătă seara, la Circul Metropolitan, O’Sullivan a înfruntat-o pe Reanne Evans, campioana mondială en-titre de snooker feminin, într-un meci special dedicat comemorării comentatorului de snooker de la Eurosport Marius Ancuța, dispărut în 2018.

Ronnie O’Sullivan a disputat un demonstrativ la București. După meci, englezul s-a delectat cu un meniu de star, gătit de un român

În vârstă de 43 de ani, Ronnie O’Sullivan a făcut spectacol în meciul de la București și a reușit un break de 147 de puncte, break-ul maxim din snooker. După meci, marele jucător de snooker, care s-a îndrăgostit de bucătăria românească, s-a delectat la un restaurant din capitală.

ADVERTISEMENT

Ronnie O’Sullivan a ales un restaurant select din București la finalul meciului de sâmbătă. Acesta s-a delectat aici cu un delicios antricot de vita din Argentina asortată cu usturoi confiat și rozmarin si cu faimoasele scoici proaspete de la Marea Neagra preparate după rețeta lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Ronnie O’Sullivan este un mare fan al bucătăriei românești
Ronnie O’Sullivan este un mare fan al bucătăriei românești. Sursa foto: hepta.ro

Ronnie O’Sullivan este un mare fan al bucătăriei românești

Cel mai mare jucător de snooker din istorie a venit în România pentru prima dată în anul 2015. De atunci, Ronnie s-a îndrăgostit de România și bucătăria românească, în special. FANATIK a aflat că englezul abia așteaptă să guste din bucatele românești de la restaurantul său favorit din București.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru FANATIK dat în urmă cu patru ani, Ronnie a vorbit la superlativ de țara noastră“E incredibil ce ați reușit să faceți pentru aceste evenimente. Nu mi-aș fi imaginat niciodată. Pentru asta joc snooker, să văd atâta bucurie la voi, atâta căldură din partea voastră. E incredibil” 

Englezul este adeptul unui stil de viață sănătos și este mare fan al mâncării de pește. În plus, el se menține în formă prin alergare, acesta fiind un capitol esențial în cariera lui. De altfel, Ronnie a dedicat o carte acestui aspect, numită sugestiv “În fugă”.  Ronnie consideră regimul alimentar ca fiind unul dintre secretele succesului său, elementul care a reușit sa-i aducă echilibru pe toate planurile.

ADVERTISEMENT