Sporturi

Ronnie O’Sullivan revine în România! Gală organizată în memoria lui Marius Ancuţa

21.07.2018 | 10:00
Ronnie OSullivan revine in Romania Gala organizata in memoria lui Marius Ancuta

Marius Ancuţa, unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori de snooker din România, a murit la vârsta de 50 de ani. FANATIK.RO a aflat că Adrian Thiess, omul de afaceri care a organizat mai multe turnee demonstrative de snooker şi a adus Campionatul European de Snooker în România în anul 2016, a luat decizia de a organiza o gală în memoria comentatorului.

Gala va fi organizată în Bucureşti şi va purta numele fostului comentator, Marius Ancuţa. Primul nume pe care l-a contactat Adrian Thiess este Ronnie O’Sullivan, cvintuplul campion mondial şi cel mai popular jucător de snooker din lume. Ronnie are o relaţie de prietenie cu Thiess şi a declarat în repetate rânduri că se va întoarce în România ori de câte ori va avea ocazia.

Ronnie O'Sullivan revine în România! Gala, organizată în memoria lui Marius Ancuţa! Aici, la Mastersul European
Ronnie O’Sullivan revine în România! Gala, organizată în memoria lui Marius Ancuţa! Aici, la Mastersul European Marius Ancuta comentatorul galei si Ken Doherty

Ronnie O’Sullivan revine în România! “Facem pariu că îl aduc în toamnă?”

Marius Ancuţa a fost şi anouncer-ul la turneele demonstrative de snooker organizate de Adrian Thiess, dar şi la Campionatul European de Snooker. Ancuţa a povestit într-un interviu acordat în 2015 pentru sptfm.ro cum a reuşit Thiess să îl aducă pe Ronnie în România:

“Aducerea lui Ronnie în Bucureşti este apogeul a ceea ce mi-am dorit. Adrian Thiess a fost cel care a pus toate rotiţele în mişcare, 99 la sută este meritul lui. Totul a plecat de la o joacă, se gândeau ce echipă de fotbal să aducă în vara asta la Bucureşti. Aflându-mă în compania lui şi auzind detaliile acestor meciuri demonstarive, i-am propus eu ceva mult mai simplu: să-l aduca pe Ronnie. Mi-a zis: facem pariu că îl aduc în toamna asta? Din fericire, am pierdut pariul!”, spunea Ancuţa în 2015.