Sport

Luca Brecel și Jimmy White, show de snooker la București și Cluj! Ronnie O’Sullivan nu mai poate veni. Anunțul lui Adrian Thiess. Update exclusiv

Campionul mondial Luca Brecel și Jimmy White vin la București pentru un show de snooker. Negocierile cu Ronnie O'Sullivan au căzut.
09.05.2023 | 20:00
Luca Brecel si Jimmy White show de snooker la Bucuresti si Cluj Ronnie OSullivan nu mai poate veni Anuntul lui Adrian Thiess Update exclusiv
Luca Brecel și Jimmy White, show de snooker la București și Cluj! Ronnie O'Sullivan nu mai poate veni. Anunțul lui Adrian Thiess. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT
09-05-2023
17:06

Luca Brecel și Jimmy White vin la București, după ce negocierile cu Ronnie O'Sullivan au căzut

Pe 9 iunie la București vor veni campionul mondial Luca Brecel și campionul mondial al seniorilor Jimmy White. Deși a fost confirmată inițial și prezența lui Ronnie O’Sullivan, englezul nu va mai veni de această dată. Adrian Thiess a declarat pentru FANATIK: „Din păcate, Ronnie nu va mai veni acum. Dar pe data de 9 iunie îi vom avea pe cei doi campioni mondiali: Luca Brecel și Jimmy White. Va fi o confruntare unică între ei. Apoi, pe 10 iunie mergem la Cluj, unde Brecel și White vor avea un dinner show, în format exclusivist, unde se intră doar pe bază de invitație și VIP”.

Planul omului de afaceri este ca pe 9 iunie Brecel și White să joace un demonstrativ la Circul Globus, iar pe 10 iunie să joace la evenimentul exclusivist de la Cluj, care va avea loc la restaurantul Da Pino.

02-05-2023
16:20

Pe lângă Ronnnie O'Sullivan, Adrian Thiess vrea să-l aducă și pe Luca Brecel

Din informațiile FANATIK, Adrian Thiess a luat legătura cu Luca Brecel, proaspătul campion mondial. Dacă vor bate palma, pe 9 iunie, la Circul Globus va avea loc o confruntare demonstrativa de 5 stele. FANATIK a aflat că cele două părți sunt aproape de un acord.

Luca Brecel și Ronnie O’Sullivan s-au întâlnit recent în sferturile de finală ale turneului de la Cruciable. S-a impus surprinzător Luca Brecel cu 13-10, cel care ulterior s-a încoronat campion mondial. 

22-04-2023
11:19

Adrian Thiess confirmă Fanatik: "Ronnie O'Sullivan vine pe 9 iunie la Bucureşti!"

Adrian Thiess, omul de afaceri care organizează evenimentul la care va fi prezent Ronnie O’Sullivan, a confirmat informaţiile FANATIK şi anunţă că pe 9 iunie, iubitorii snookerului din România îl vor putea vedea la lucru pe septuplul campion mondial: “Da, acum pot să confirm. Ronnie O’Sullivan vine la Bucureşti pe data de 9 iunie!”

Ronnie O’Sullivan a avut de-a lungul timpului mai multe meciuri demonstrative de snooker în România. A venit pentru prima dată în 2015, la invitaţia omului de afaceri Adrian Thiess, iar un an mai târziu, septuplul campion mondial a jucat în singurul turneu de puncte găzduit vreodată în România, Mastersul European, care a reunit cele mai importante nume din snookerul mondial.

Ronnie O’Sullivan revine în România în 2023! Pe 9 iunie la Circul Globus din Bucureşti

În 2023, Ronnie O’Sullivan, septuplu campion mondial şi considerat cel mai bun jucător din istoria snookerului, va reveni la Bucureşti. Din informaţiile FANATIK, pe data de 9 iunie, Ronnie O’Sullivan va juca într-un eveniment demonstrativ la Circul Globus.

ADVERTISEMENT

Ulterior, englezul va participa şi la un eveniment special, pentru VIP-uri. Un “dinner show”, cu o masă de snooker înconjurată de mai multe mese unde cei maximum 500 de invitaţi vor lua cina şi, în acelaşi timp, vor avea parte de o experienţă unică

Adrian Thiess, omul care îl aduce pe Ronnie în România: “Vrem să facem un eveniment frumos”

Artizanul acestui eveniment este Adrian Thiess, omul care l-a adus în premieră pe Ronnie O’Sullivan la Bucureşti. Cei doi sunt legaţi şi de o legătură strânsă de prietenie. Cei doi au mai colaborat de-a lungul timpului în diverse evenimente.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Adrian Thiess a acordat un interviu pentru FANATIK în finalul lunii martie, spunând că negocierile sunt avansate pentru două evenimente cu Ronnie O’Sullivan la Bucureşti. Între timp, părţile au ajuns la un acord şi multiplul campion mondial revine în România pe 9 iunie:

“Am stabilit, în principiu, să vină la Bucureşti pentru două evenimente. Vrem să facem un eveniment frumos, în sensul în care va fi un dinner (n.r. cină), ca un fel de restaurant de lux, cu masa în mijloc.

ADVERTISEMENT

Adică va fi ceva de ştaif. Şi un eveniment clasic la Circul Globus, care se pretează cel mai bine pentru astfel de evenimente. Cam ăsta e planul cu Ronnie”, a spus Thiess pentru FANATIK.

Ronnie O'Sullivan, alături de Adrian Thiess. Sursa: sportpictures.eu
Ronnie O’Sullivan, alături de Adrian Thiess. Sursa: sportpictures.eu

Ronnie O’Sullivan, vrăjit de România: “Pentru asta joc snooker, să văd atâta bucurie la voi”

Ronnie O’Sullivan a acordat în 2015 un interviu în exclusivitate pentru FANATIK fiind impresionat de primirea călduroasă de care s-a bucurat din partea fanilor:

ADVERTISEMENT

” E incredibil ce aţi reuşit să faceţi pentru aceste evenimente. Nu mi-aş fi imaginat niciodată. Pentru asta joc snooker, să văd atâta bucurie la voi, atâta căldură din partea voastră. E incredibil.”

Ronnie O’Sullivan a cucerit în 2022 al şaptelea titlu mondial din carieră, egalând recordul lui Stephen Hendry. Sâmbătă, 15 aprilie, Ronnie va începe cursa pentru al optulea titlu mondial, care ar putea reprezenta un record absolut.

  • 47 de ani are Ronnie O’Sullivan
  • 8.000.000 de euro a câştigat din snooker campionul englez
ADVERTISEMENT