Sporturi

Ronnie O’Sullivan va avea propriul magazin în București?! Ce planuri are legendarul jucător de snooker. Exclusiv

01.05.2021 | 19:00
Ronnie OSullivan va avea propriul magazin in Bucuresti Ce planuri are legendarul jucator de snooker Exclusiv
Ronnie O'Sullivan va avea propriul magazin în București?! Ce planuri are legendarul jucător de snooker. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ronnie O’Sullivan este cel mai cunoscut jucător de snooker din toate timpurile. De 6 ori campion mondial, Ronnie este una dintre personalitățile străine îndrăgostite de țara noastră și asta l-ar putea determina chiar să își deschidă propriul magazin la noi în țară.

FANATIK a aflat deja că Ronnie O’Sullivan a pus lucrurile în mișcare. Omul de afaceri Adrian Thiess este bun prieten cu sportivul și îl ajută în această afacere, care în acest moment este în stadiu incipient.

ADVERTISEMENT

Ronnie O’Sullivan va avea propriul magazin în București?! Caută un spațiu comercial dintr-un mall

Din informațiile FANATIK, în acest moment Ronnie și partenerii săi caută spațiul comercial potrivit. Cel mai probabil, magazinul va fi deschis într-unul din mall-urile din Capitală și va avea diverse articole de îmbrăcăminte și de snooker, unele dintre ele semnate de jucătorul englez.

Ronnie O’Sullivan și-a deschis în acest an primul magazin, în mall-ul Meadowhall din Sheffield, locul care găzduiește în această perioadă Campionatul Mondial de Snooker. Presa britanică scrie că magazinul lui Ronnie a avut un mare succes printre fani, iar asta l-a determinat să își dezvolte și această afacere alături de parteneri.

ADVERTISEMENT
Ronnie O'Sullivan va avea propriul magazin în București?! Ce planuri are legendarul jucător de snooker. Exclusiv
Ronnie O’Sullivan va avea propriul magazin în București?! Ce planuri are legendarul jucător de snooker. Exclusiv

Ronnie, îndrăgostit de România: “Este incredibil ce ați reușit să faceți”

Cum colaborarea dintre Ronnie O’Sullivan și Adrian Thiess a fost una fructuoasă în ultimii ani în România, jucătorul englez venind în dese rânduri în România pentru meciuri demonstrative, dar și pentru primul și singurul turneu de puncte desfășurat la noi în țară sub egida World Snooker: Mastersul European din 2016.

Într-un interviu acordat pentru FANATIK în 2015, Ronnie O’Sullivan s-a declarat foarte încântat de entuziasmul arătat de fani pentru snooker: “E incredibil ce aţi reuşit să faceţi pentru aceste evenimente. Nu mi-aş fi imaginat niciodată. Pentru asta joc snooker, să văd atâta bucurie la voi, atâta căldură din partea voastră. E incredibil”, a spus Ronnie la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Magazin de mare succes în Sheffield! O vestă a jucătorului s-a vândut cu 16.000 de euro

Magazinul lui Ronnie din Sheffield este unul de mare succes. Pe lângă linia vestimentară care poartă semnătura starului englez, s-au vândut și obiecte originale la prețuri exorbitante. De exemplu, un fan a plătit 16.000 de lire sterline pentru vesta pe care a purtat-o englezul anul trecut când a devenit campion mondial, iar un set de bile de la ediția 2020 a Mondialului semnat de Ronnie a fost vândut cu 6000 de lire sterline.

Dan Hoyland, directorul magazinului din Sheffield a declarat: “Linia de îmbrăcăminte și produsele din magazinul lui Ronnie O’Sullivan au fost foarte bine primite și de multe ori a fost coadă la intrarea în magazin. 

ADVERTISEMENT

Este o Mecca a snookerului, unde oamenii pot privi unele dintre numeroasele trofee pe care le-a adunat de-a lungul anilor, pot vedea masa de snooker din copilărie și pot face o călătorie în timp, Ronnie încercând să recreeze puțin istoria de la Crucible”, a spus Hoyland pentru The Star.

Ronnie O’Sullivan a fost eliminat în turul doi al ediției 2021 a Campionatului Mondial, însă a promis că va reveni la anul în încercarea de a egala recordul deținut de Stephen Hendry, de 7 ediții ale Campionatelor Mondiale câștigate.

Ronnie O'Sullivan Shop
Ronnie O’Sullivan Shop
  • 6 este numărul de titluri mondiale deținut de Ronnie O’Sullivan
  • 11.989.155 de lire sterline a câștigat Ronnie O’Sullivan în carieră, din premii
ADVERTISEMENT