Sporturi

Ronnie O’Sullivan vine la București! Cel mai talentat jucător din istoria snookerului, show de neuitat la Circul Globus

27.09.2019 | 11:40
Ronnie OSullivan vine la Bucuresti Cel mai talentat jucator din istoria snookerului show de neuitat la Circul Globus

Ronnie O’Sullivan este cel mai titrat jucător de snooker din lume. De 5 ori campion mondial, Ronnie va reveni în România pe data de 5 octombrie pentru un show de neuitat la Circul Globus. Adversarul lui Ronnie va fi unul de calibru: Reanne Evans, campioană mondială en-titre și câștigătoare de 12 ori a titlului suprem. Meciul va începe la ora 19:00. 

Ronnie O’Sullivan vine la București! Eveniment unic la Circul Globus

În plus, doi dintre cei mai buni jucători români vor avea șansa să joace câte un frame cu Ronnie O’Sullivan, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 13:00. Astfel, Ronnie va participa la două evenimente în aceeași zi: de la ora 13:00 va juca un frame cu doi dintre cei mai buni jucători români și de la ora 19:00 main eventul cu Reanne Evans.

Ronnie O'Sullivan vine la București! Cel mai talentat jucător din istoria snookerului, show de neuitat la Circul Globus (3)
Ronnie O’Sullivan vine la București! Cel mai talentat jucător din istoria snookerului, show de neuitat la Circul Globus

Meciurile nu vor fi televizate, astfel că singura șansă ca spectatorii să îl vadă pe cel mai talentat jucător de snooker în acțiune la București este pe viu, la Circul Globus. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, fanii pot plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri și pot fi cumpărate AICI

VIP – 660 lei
Categoria 1 – 460 lei
Categoria 2 – 360 lei
Categoria 3 – 260 lei

Ronnie se întoarce după 4 ani de la prima apariție pe “scena” bucureșteană

Se pun în vânzare și 50 de pachete speciale Suplimente Meet & Greet. Acestea sunt valabile doar cu bilet deja cumpărat și asigură întalnire și poză cu Ronnie O’Sullivan și un cadou. Informații despre locația și ora unde are loc întâlnirea cu Ronnie O’Sullivan se vor primi pe e-mail / sms cu câteva zile înainte de eveniment. Aceste suplimente costă 1500 de lei. Fanii care își cumpără mai multe bilete vor beneficia și de discounturi importante. Pentru patru tichete cumpărate, discountul este de 20%, iar pentru 6 bilete discountul este de 30%.

Ronnie O’Sullivan se întoarce în România la patru ani de la prima sa apariție la Circul Globus. În noiembrie 2016, Ronnie venea în România pentru un meci demonstrativ cu Stuart Bingham, campionul mondial al vremii.

Ronnie O'Sullivan vine la București! Cel mai talentat jucător din istoria snookerului, show de neuitat la Circul Globus
Ronnie O’Sullivan vine la București! Cel mai talentat jucător din istoria snookerului, show de neuitat la Circul Globus

Englezul a participat și la singurul turneu desfășurat sub egida World Snooker în România, Mastersul European. Ronnie a ajuns în finală, pe care a pierdut-o după un joc epic împotriva lui Judd Trump, 8-9.