Sport

Ronnie O’Sullivan vine la București pentru un eveniment ultra VIP! Adrian Thiess îl readuce pe campionul mondial la snooker în România. Exclusiv

Ronnie O'Sullivan se pregătește să revină la București pentru un eveniment ultra VIP. Adrian Thiess este artizanul evenimentului exclusivist care va avea loc în toamnă.
27.09.2022 | 09:30
Ronnie OSullivan vine la Bucuresti pentru un eveniment ultra VIP Adrian Thiess il readuce pe campionul mondial la snooker in Romania Exclusiv
Ronnie O'Sullivan, la unul dintre evenimentele la care a participat în țara noastră. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ronnie O’Sullivan este unul dintre cele mai mari nume din istoria snookerului. În 2022 a devenit pentru a șaptea oară campion mondial în carieră, egalându-l la numărul de titluri pe Stephen Hendry.

Ronnie O’Sullivan vine la București pentru un eveniment ultra VIP!

Englezul a venit pentru prima dată în România în 2015 la invitația lui Adrian Thiess, alături de care se află în strânse relații de prietenie și acum. Cei doi au mai colaborat în diferite evenimente, organizate în țară sau peste hotare, în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Adrian Thiess vrea să îl readucă în această toamnă în România pe Ronnie O’Sullivan pentru un eveniment exclusivist, destinat doar câtorva invitați, care vor avea șansa să joace împotriva campionului mondial.

Starul englez ar urma să joace în luna noiembrie în România!

Formatul este unul ultra VIP, un eveniment cu experiență unică pentru fiecare participant. Ronnie O’Sullivan este așteptat din nou la București în finalul lunii noiembrie, după cum a confirmat pentru FANATIK Adrian Thiess, însă mai rămâne de văzut care va fi locația.

ADVERTISEMENT

Evenimentul se vrea un dinner show, cu o masă de snooker înconjurată de mai multe mese unde cei maximum 500 de invitați vor lua cina și, în același timp, vor avea parte de o experiență unică alături de campionul mondial.

Ronnie O’Sullivan, laude la adresa României: “Nu mi-aș fi imaginat niciodată!”

Nu este un format unic, el a mai fost utilizat cu succes și în alte ocazii (vezi foto), dar va fi pentru prima dată în România când un asemenea eveniment va avea loc. Cu siguranță că invitații care vor dori să prindă un loc la masa de joc vor trebui să bage mâna adânc în buzunar.

ADVERTISEMENT
Cum arată un eveniment de tip dinner show în snooker
Cum arată un eveniment de tip dinner show în snooker

După prima vizită în România, în 2015, Ronnie O’Sullivan a vorbit la superlativ despre țara noastră, de care spune că s-a îndrăgostit. Într-un interviu acordat la vremea respectivă pentru FANATIK, englezul a declarat:

” E incredibil ce aţi reuşit să faceţi pentru aceste evenimente. Nu mi-aş fi imaginat niciodată. Pentru asta joc snooker, să văd atâta bucurie la voi, atâta căldură din partea voastră. E incredibil.”

ADVERTISEMENT

Ronnie O’Sullivan este considerat cel mai talentat jucător din istoria snookerului. În acest an l-a egalat la numărul de titluri mondiale pe Stephen Hendry, ambii având câte șapte trofee supreme.

  • 46 de ani are Ronnie O’Sullivan
  • 8.000.000 de lire sterline a adunat englezul doar din premii, în snooker
ADVERTISEMENT