Rooney, ATAC la Paul Pogba: “Mă accidenta mereu la antrenamente”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
01/08/2016, 21:00
Rooney, ATAC la Paul Pogba: “Mă accidenta mereu la antrenamente”

Vedeta lui Manchester United, Wayne Rooney, a făcut primele declaraţii despre iminentul transfer al lui Paul Pogba la “diavoli”. Surprinzător, starul englez a vorbit despre problemele pe care le-a avut din cauza francezului, în perioada în care cei doi au fost colegi la United.

“Era un jucător care, de fiecare dată cînd ne antrenam împreună, mă lăsa cu o vînătaie, într-un fel sau altul. Mă accidenta de fiecare dată. Simţeai genuchiul lui, chiar dacă nu cred că era intenţionat. Pur şi simpu se întrîmpla. Nici nu trebuia să stau aproape de el, că tot găsea o cale. Dar, dacă vine la United, abia aştept să ne antrenăm din nou împreună”, a declarat Rooney.

Manchester United şi Juventus au ajuns deja la un acord pentru transferul lui Paul Pogba, pentru 120 de milioane de euro, dar problema rămîne de echipa care va trebui să plătească suma pe care o cere agentul jucătorului, comision, aproximativ 25 de milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×