Rooney îşi face bunker acasă. Se teme de un alt jaf, cum a păţit în 2016

Sorin Dumitrescu   
în Sport
28/07/2018, 16:01
Rooney îşi face bunker acasă. Se teme de un alt jaf, cum a păţit în 2016 GALERIE FOTO
Rooney îşi face bunker acasă. Vrea să îşi protejeze familia de jafuri

Fostul star al lui Manchester United, Wayne Rooney, care în prezent joacă în campionatul SUA, la DC United, în Washington, îşi face bunker acasă. A luat această decizie ca urmare a faptului că în 2016, în timp ce juca un meci de retragere al unui coechipier, un răufăcător a pătruns în locuinţa familiei Rooney, speriind-o de moarte pe soţia jucătorului, Coleen.

Rooney a pornit deja lucrările la noua construcţie, care va consta dintr-o încăpere monitorizată cu cele mai performante sisteme, la intrarea pe domeniul familiei, în valoare de 30 de milione euro, care cuprinde 25 de camere, piscină, sală de cinematograf şi alte accesorii. Jucătorul vrea să înalţe inclusiv un zid uriaş în jurul proprietăţii, pentru a avea siguranţa că hoţii nu au pe unde să sară în curte.

Rooney îşi face bunker acasă. Tricourile cu numele său s-au vândut în totalitate în SUA

Lucrările se vor termina în cel mult două luni şi vor costa în jur de 3 milioane de euro. Soţia lui Rooney a acuzat luni de zile stări de panică după ce s-a aflat faţă în faţă cu răufăcătorul care a pătruns în 2016 pe teritoriul locuinţei familiei celui care este recordmanul de goluri din istoria lui United. Coleen a avut nevoie de multe pastile şi consiliere psihologică pentru a putea dormi noaptea, pentru că începuseră să o bântuie coşmarurile cu momentul traumatizant.

Stările lui Coleen au fost agravate şi de perioada de scandal avută cu soţul ei, după ce a descoperit o nouă aventură conjugală şi s-a ajuns foarte aproape de divorţ. În cele din urmă jucătorul a reuşit să redreseze corabia familială şi să evite despărţirea. Cei doi au petrecut mai mult timp împreună şi transferul lui Wayne în Statele Unite a fost primit cu mult interes inclusiv din partea familiei, care a găsit astfel un prilej minunat de a mai petrece timpul împreună într-o altă parte decât uriaşa locuinţă din Anglia.

Rooney îşi face bunker acasă. Soţia sa a rămas cu traume după episodul din 2016 şi a avut nevoie de consiliere psihologică
Rooney îşi face bunker acasă. Soţia sa a rămas cu traume după episodul din 2016

Rooney speră ca la DC United să demonstreze că este încă un juctor de top şi să devină rivalul lui Ibrahimovic la titlul de golgeter al campionatului. Şi suporterii lui DC United sunt foarte încântaţi de faptul că starul englez a ales să joace la echipa lor şi deja primul stoc de tricouri cu numele britanicului a fost deja epuizat, semn că el este aşteptat să facă lucruri mari la Washington.

 

Închide ×