Wayne Rooney își împlinește visul american la DC United. Semnează pe 3 ani

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
12/06/2018, 17:57
Wayne Rooney își împlinește visul american la DC United. Semnează pe 3 ani GALERIE FOTO
Wayne Rooney va semna pe 3 ani cu DC United

Wayne Rooney a acceptat un contract pe 3 ani din partea americanilor de la DC United, după ce noul antrenor al lui Everton, Marco Silva, i-a spus răspicat că nu are nevoie de el la echipă.

Marco Silva i-a luat locul lui Sam Allardyce pe banca lui Everton, iar Wayne Rooney a fost nerăbdător să audă ce planuri are noul antrenor în privința lui. The Mirror scrie că tehnicianul i-a transmis că nu figurează în planul pentru sezonul viitor.

Atacantul englez va pleca peste ocean să își urmeze visul american. A acceptat un contract pe 3 ani din partea celor de la DC United și a mers la Consulatul Statelor Unite din Belfast pentru a obține viza. Rooney s-a întors anul trecut la Everton, după 12 ani petrecuți la Manchester United. Britanicul a avut un sezon bun în Premier League.

Rooney pleacă la DC United, Everton caută înlocuitor din Championship

La revenirea la Everton, Rooney a marcat chiar în meciul de debut. A reușit ulterior să facă și primul hat-trick în tricoul rivalei lui Liverpool, în victoria cu 4-0 în meciul cu West Ham United. Pe final de sezon nu a mai dat randament și, după despărțirea de Everton, clubul îi va căuta un înlocuitor din Championship. Marco Silva s-a orientat către James Maddison de la Norwich.

11 goluri și 3 pase de gol a dat Wayne Rooney pentru Everton în sezonul recent încheiat

Închide ×