Premier League

Rooney va fi vecin cu Barrack Obama. Cum arată casa în care se va muta în America. Galerie foto

18.05.2018 | 08:09
Rooney va fi vecin cu Barrack Obama Cum arata casa in care se va muta in America Galerie foto

Wayne Rooney este tot mai aproape de o mutare peste Ocean. Americanii îl vor la DC United și îl ademenesc cu o superbă vilă în valoare de 5 milioane de euro. În Washington, Rooney va fi vecin cu Barrack Obama și cu soția lui Donald Trump, Ivanka. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Atacantul englez de 32 de ani este tot mai aproape să o lase pe Everton pentru a urma visul american la DC United. Soția și cei 3 copii îl vor însoți peste Ocean, unde Rooney va câștiga 350 de mii de euro pe săptămână. Dacă va alege America, britanicul va sta într-o vilă luxoasă care valorează 5 milioane de euro.

Vila lui Wayne Rooney din Washington
Vila în care va locui Wayne Rooney are piscină

Casa superbă este situată în districtul Kalorama, are 7 dormitoare, 9 băi, piscină și un beci pentru vinuri, de unde Rooney poate să aleagă în serile în care va sărbători victoriile din campionatul american.

Beciul pentru vinuri din vila lui Wayne Rooney
Wayne Rooney va avea un beci pentru vinuri în noua vilă

Rooney va fi vecin cu Barrack Obama și Ivanka Trump

Dacă se va muta la Washington, Wayne Rooney va fi vecin cu Barrack Obama și cu soția lui Donald Trump, Ivanka. Președintele clubului DC United, Kevin Koitz, îl așteaptă cu nerăbdare pe Rooney în capitala Americii. “Kalorama nu are baruri de fițe și restaurante, mare parte a vieții sociale o trăiești în casă. Oricum, domnul Rooney va avea o mulțime de oportunități să socializeze în Dupont Circle sau Georgetown”, a declarat Koitz.