Fotbal intern

Roș-albaștrii, debusolați după FCSB-Concordia 0-1: „A fost un accident”

07.10.2018 | 23:31
Rosalbastrii debusolati dupa FCSBConcordia 01 A fost un accident
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut primul meci pe teren propriu după aproape doi ani! Elevii lui Nicolae Dică au suferit o înfrângere cu 0-1 în fața celor de la Concordia Chiajna, în etapa 11 a Ligii 1 Betano.

Fundașul dreapta Romario Benzar consideră că jocul prestat de formația sa n-a meritat să fie urmărit de mai mulți suporteri pe Arena Națională: „Ne pare rău că am pierdut, nu am pus în practică ceea ce am pregătit. Trebuia să venim cu mai multe centrări, cu un joc mai rapid. Eu consider că în această seară a fost un accident, pentru că am jucat bine. O să analizăm împreună cu antrenorul și o să vedem ce putem corecta. La golul lor a fost o neatenție a noastră. Trebuie să stăm cu capul sus. Gazonul este foarte bun, dar nu mai vine lumea la stadion. La cum am jucat astăzi, oricum nu aveau ce să vadă. Sperăm ca după ce ne întoarcem pe Arena Națională, să vină cât mai mulți. Sper să obținem două victorii la echipa națională”.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, după FCSB-Concordia 0-1: „Am fost neinspirați”

Florin Tănase a comentat și el înfrângerea, dar și faptul că patronul FCSB s-a arătat deranjat de jocul prestat de el în această partidă: „Am fost neinspirați, nu ne-am mișcat așa de mult, nu am găsit soluțiile potrivite, trebuia să fim mai rapizi pe ultimii 30 de metri… nu am făcut-o și ne-au surprins pe contraatac. Nu trebuie să ne găsim alibiuri, trebuia să câștigăm. Nu ne-au surprins cu absolut nimic, știam că așa vor juca. Nu simt nicio apăsare. Normal că patronul așteaptă foarte multe de la noi, să facem diferența și de aceea ne-au luat un pic în colimator. Nu sunt suporteri cei care la prima înfrângere cer demisia. Mă duc foarte încrezător la națională. Sper să joc și să o facem cât mai bine”.