Se strînge lupta la TITLU! Hamilton a cîştigat la Silverstone. Rosberg a ABANDONAT. Alonso, cursă EXCELENTĂ!

Lewis Hamilton cîştigă pe teren propriu! Britanicul s-a clasat pe primul loc în Marele Premiu de la Silverstone: Pe doi s-a clasat Valteri Bottas de la Williams, în timp ce locul 3 a fost ocupat...
06.07.2014 | 17:33
Se stringe lupta la TITLU Hamilton a cistigat la Silverstone Rosberg a ABANDONAT Alonso cursa EXCELENTA
ADVERTISEMENT

Lewis Hamilton cîştigă pe teren propriu! Britanicul s-a clasat pe primul loc în Marele Premiu de la Silverstone: Pe doi s-a clasat Valteri Bottas de la Williams, în timp ce locul 3 a fost ocupat de Ricciardo. Fernando Alonso a plecat de pe locul 19 al grilei de start şi s-a clasat la final pe locul al 6-lea. Rosberg a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme la cutia de viteze. 

52

Turul 40. Rosberg se află în continuare la conducere. Bottas – 2, Ricciardo – 3.

40

Turul 35. Alonso trece ca o rachetă pe lîngă Vettel şi obţine locul 5!

Cum arată componenţa piloţilor după 30 de turi din cele 52.

fffff

Turul 29. Nico Rosberg trage pe dreapta şi abandonează. Neamţul a avut probleme cu cutia de viteze.

ADVERTISEMENT

Info. Cei de la Ferrari anunţă că Raikkonen este în afara oricărui pericol.

Turul 26. Rosberg a redevenit lider în urma intrării la boxe a lui Hamilton.

Turul 20. Hamilton a trecut pe primul loc, după ce coechipierul său a intrat la boxe. Alonso va sta 5 secunde în plus la boxe la următorul pit stop. Acum este pe 5!

ffff

Turul 13. Alonso a fost penalizat cu un ”stop & go” de 5 secunde din cauză că n-a respectat locul de unde trebuia să plece pe grila de start.

ADVERTISEMENT

Cum arată cursa după primele 10 tururi.

clas

Turul 8. Alonso a mai recuperat două poziţii. E pe 7 acum! În frunte Rosberg şi Hamilton se distanţează. Neamţul are aproape 6 secunde în faţa lui Hamilton.

Turul 6. Alonso recuperează. A început cursa pe locul 19, iar acum a ajuns pe 9!

Turul 4. A reînceput cursa. Rosbert este pe primul loc, Hamilton pe 2 şi Button pe 3.

clasament 4

UPDATE / Maşina lui Massa n-a mai putut fi reparată iar brazilianul a abandonat. Era cursa cu numărul 200 pentru pilotul de la Williams.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Conform jurnaliştilor britanici, cursa va începe în aproximativ 15 minute.

UPDATE / Maşinile se află din nou pe grila de start. În tot acest timp, comisarii de traseu curăţă pista şi înlocuiesc un parapet de protecţie.

accident

UPDATE / Fostul pilot de Formula 1 David Coulthard spune că Massa a avut o reacţie extraordinară şi că a evitat impactul frontal în ultima clipă.

ADVERTISEMENT

cultard

UPDATE / Cursa a fost oprită după doar două turui după un accident în care au fost implicaţi Raikkonen şi Massa. Pilotul de la Ferrari a pierdut controlul maşinii, a ieşit în decor, apoi forţa impactului l-a propulsat din nou pe circuit. Massa a avut inspiraţie şi a evitat o tragedie! Raikkonen a ieşit pe picioarele sale din maşină îns era vizibil ameţit. Acesta a fost transportat la spital pentru analize amănunţite.

Loading the player…
Loading the player…

kimi 2 kimi

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu de la Silverstone. Neamţul a stabilit cel mai bun timp (1:35.766) pe o pistă udă care le-a creat probleme piloţilor de la Ferrari. Alonso şi Raikkonen s-au poziţionat pe locurile 19 şi 20! De pe locul secund va pleca Vettel, în timp ce poziţia a 3-a a grilei de start va fi ocupată de Jenson Button. Britanicul Lewis Hamilton va pleca abia de pe poziţia a 6-a.

f1

ADVERTISEMENT
Tags: