Sport

S-a stabilit când se joacă CSM Bucureşti – Metz în Liga Campionilor! Cadou de Paşte pentru fani?

CSM Bucureşti va avea un duel dificil în sferturile de finală din Liga Campionilor! Când se joacă duelurile cu Metz
12.03.2018 | 18:06
Sa stabilit cand se joaca CSM Bucuresti  Metz in Liga Campionilor Cadou de Paste pentru fani
ADVERTISEMENT

UPDATE, 12 martie, ora 18:03 / CSM Bucureşti joacă meciul tur al sfertului de finală cu Metz pe teren propriu. Confruntarea va avea loc vineri, 6 aprilie, de la ora 20:30.  Returul se va disputa în Franţa, o săptămână mai târziu, pe 13 aprilie.


UPDATE, ora 20:50 / CSM Bucureşti va juca împotriva lui Metz în sferturile de finală din Liga Campionilor. Meciul tur se va juca în Bucureşti, în weekend-ul 6-8 aprilie. Manşa retur se va disputa o săptămână mai târziu.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 16:30: CSM Bucureşti a pierdut cu 25-24, partida cu Rostov Don şi a încheiat pe locul al treilea Grupa 1 principală. Formaţia antrenată de Helle Thomsen se va duela în sferturile de finală cu una dintre Ferencvaros sau Metz, în funcţie de ultimele rezultate din Grupa II.  Neagu şi compania vor juca manşa retur din sferturi în deplasare, ceea ce complică puţin situaţia.

Minutul 52: Rostov Don conduce cu 20-19, cu opt minute înainte de final, după o repriză secundă excelentă făcută de echipa rusă.

ADVERTISEMENT

Minutul 45:  Cele două formaţii se află în continuare la egalitate, 17-17

Minutul 41:  Rostov Don a reuşit să egaleze, 16-16, după un început de repriză secundă mult mai bun în ofensivă.

Minutul 36: CSM Bucureşti a început mai greu partea secundă, iar rusoaicele au reuşit să se apropie la un singur gol, 14-13, într-un moment în care ofensiva gazdelor a funcţionat la parametrii maximi.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI MECIUL ONLINE

Minutul 30: CSM Bucureşti intră la pauză cu un avantaj de trei goluri şi este favorită la ocuparea locul 2 în grupă. Scor 9-12.

Minutul 20: Campioana României a trecut la conducerea jocului şi s-a desprins la 9-6.

Minutul 15: CSM Bucureşti este în avantaj. Scor 5-6.

Minutul 11: Echilibrul se menţine. Scor 4-4.

Minutul 6: Meciul este echilibrat. Scorul este 3-3, după ce rusoaicele au condus cu 3-1.

Meciul de la Rostov este cel care va decide adversara CSM-ului din sferturile de finală. În oricare caz, CSM Bucureşti va fi favorită pentru calificarea în ”Final Four”, indiferent de adversara din sferturi, Ferencvaros sau Metz.

ADVERTISEMENT

Rostov – CSM Bucuresti LIVE STREAM Champions League. Rusoaicele au prima şansă pe teren propriu după ce au smuls o remiză la Bucureşti şi dacă vor învinge urcă pe locul 2 în grupele principale. Gyor va câştiga grupa, având un meci uşor pe teren propriu împotriva slovenelor de la Krim Ljubljana.

Rostov – CSM Bucuresti LIVE STREAM Champions League. Campioana României a eliminat-o anul trecut pe Ferencvaros

Rostov – CSM Bucuresti LIVE STREAM Champions League. Nu va fi un capăt de lume dacă CSM va pierde în Rusia, iar pentru sferturi oricare dintre cele două opţiuni, Metz sau Ferencvaros, reprezintă un adversar periculos. Anul trecut, CSM a trecut de Ferencvaros în sferturile de finală, însă nu trebuie să uităm că acum echipa bucureşteană este mai puternică şi o are în componenţă şi pe ”Messi” Neagu.

ADVERTISEMENT
Tags: