ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Roşu a dezvăluit cîţi jucători vor mai veni în Ghencea

Laurenţiu Roşu a dezvăluit că este posibil ca Steaua să mai facă maximum două achiziţii pînă la prima partidă oficială a sezonului. “De la început am crezut în acest 4-3-3, altfel...
Autor: Răzvan Scarlat | 25.06.2014 | 09:12
Roşu a dezvăluit cîţi jucători vor mai veni în Ghencea

Laurenţiu Roşu a dezvăluit că este posibil ca Steaua să mai facă maximum două achiziţii pînă la prima partidă oficială a sezonului. “De la început am crezut în acest 4-3-3, altfel Costel nu ar fi schimbat modulul de joc. Credem în continuare, însă sîntem atenţi şi la evoluţiile jucătorilor în aceste meciuri de verificare. Nu e exclus, dacă vom considera că lotul nu e complet, să facem o achiziţie sau două”, a spus Roşu pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Roşu a vorbit şi despre felul în care se prezintă jucătorii la antrenamente şi despre situaţia medicală a acestora. “Unii vin după accidentări, alţii au avut o vacanţă prelungită, adică au ajuns mai tîrziu la echipă. În plus, Gardoş nu s-a recuperat complet, au mai apărut şi alte probleme de natură medicală… Mă refer aici la Filip, Sînmărtean, Prepeliţă şi Aldea, dar din fericire nu au nimic grav. Dar, una peste alta, au răspuns foarte bine la metodele noastre de antrenament, sîntem mulţumiţi”, a spus antrenorul secund al Stelei.

Fostul internaţional a vorbit şi despre înfrîngerea cu FC Chiasso, înregistrată la începutul săptămînii. “Rezultatul cu Chiasso nu a fost cel pe care ni l-am fi dorit, asta-i clar. Chiar dacă sînt amicale, noi vrem să cîştigăm întotdeauna. Vreau să cred că eşecul a survenit din cauză că acum ne aflăm într-o perioadă de acumulare, în care s-a lucrat intens. Au mai fost şi absenţele, şi improvizaţiile, oricum nu avem motive de panică”, a spus Roşu.

ADVERTISEMENT

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!