DRAMA continuă pentru fetiţa FORŢATĂ să bea ACID! Prin ce CHINURI groaznice trece

Drama fetiţei lui Rotariu continuă. Pînă la 18 ani, Kassandra va mai suferi încă 20 de operaţii! În decembrie, cînd alţi copii făceau liste şi se pregăteau de sosirea lui Moş Crăciun,...
19.01.2014 | 00:06
DRAMA continua pentru fetita FORTATA sa bea ACID Prin ce CHINURI groaznice trece
ADVERTISEMENT

Drama fetiţei lui Rotariu continuă. Pînă la 18 ani, Kassandra va mai suferi încă 20 de operaţii! În decembrie, cînd alţi copii făceau liste şi se pregăteau de sosirea lui Moş Crăciun, micuţa se afla în Franţa, la Strasbourg. Acolo unde a suferit ce-a de-a 34-a operaţie! În iunie, Kassandra va suporta cea de-a 35-a operaţie, iar Iosif şi Dana Rotariu au nevoie urgentă de încă 6.000 de euro. „În decembrie, a fost Roti cu ea la Strasbourg şi au operat-o. A suferit două intervenţii chirurgicale la cap, ambele ne-au costat 18.000 de euro. Acum mai avem nevoie de încă 6.000, bani care trebuie să-i strîngem pînă în luna iunie. Doctorii de acolo ne-au spus să facem o pauză pentru că fata nu poate suporta anestezie după anestezie. A suferit deja 34 de operaţii, urmează a 35-a”, a spus, pentru FANATIK, Dana Rotariu.

“Nu poate să scrie, să îndoaie mîna!”

Dana Rotariu continuă să povestească despre calvarul pe care Kassandra trebuie să-l îndure pînă la majorat. “Mai are de făcut aproximativ 20 de operaţii pînă va împlini 18 ani. Trebuie să îi punem cot la mîna dreaptă, pentru că a început şcoala şi nu poate să scrie. Nu poate să îndoaie mîna. Doctoriţa de acolo a garantat reuşita operaţiei. Anul viitor trebuie să-i schimbăm şi tija din picior. A făcut foarte multe băi cu metadină, pentru a elimina puroiul din ea. Nici nu vă imaginaţi ce dureri are. La oase este marea ei problemă. Pînă la 18 ani va avea mult de suferit”, a povestit soţia lui Iosif Rotariu. Micuţa Kassandra a fost înscrisă la o şcoală cu profil sportiv, însă era marginalizată pentru că nu putea să facă ce reuşeau alţii, dar perfect sănătoşi.

ADVERTISEMENT

“Are un picior mai scurt decît celălalt”

În ciuda coşmarului cu care se confruntă, Kassandra este, mai tot timpul, cu zîmbetul pe buze. Continuă să lupte şi speră să poată avea o viaţă normală. “Problema este ca mereu să se găsească metode prin care mîinile şi picioarele să se dezvolte la fel cu organismul. Unul dintre picioare era mai mic cu 12 centrimetri decît celălalt, acum e doar cu opt, dar pînă la 18 ani aceste diferenţe trebuie să nu mai existe”, a spus Dana Rotariu.

Arsă cu ţigara şi forţată să bea acid sulfuric

Povestea micuţei Kassandra este cutremurătoare. Abandonată de mama naturală, fetiţa a fost chinuită, arsă cu ţigara, înfometată şi desfigurată cu acid de către bunica sa, care trebuia să aibă grijă de ea. Lovită cu ciocanul peste degete şi cu oasele zdrobite, fetiţa a fost obligată să înghită acid sulfuric. Norocul Kassandrei a fost reprezentat de familia Rotariu, care se chinuie de mai mulţi ani să-i ofere o viaţă normală.

ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat pe larg acest caz şocant şi în octombrie 2013.

“Aştept o minune pînă în iunie pentru ca fetiţa noastră să poată merge în Franţa. Nu mă voi opri, voi face tot posibilul ca micuţa să aibă o viaţă normală” (Dana Rotariu)

“Trebuie să mai aşteptăm şase luni, este riscant pentru Kassandra să mai facă o anestezie. Doctorii din România mi-au spus că nu am ce face, că nu va putea fi niciodată un copil normal. Refuz să cred asta” (Dana Rotariu)

ADVERTISEMENT

60…de RMN-uri are la activ Kassandra Rotariu