Fotbal intern

Iosif Rotariu îi DISTRUGE pe conducătorii lui Dinamo: “Nişte LAŞI! / REPLICA: “Nu este nimeni LAŞ la Dinamo. Rotariu a intrat SINGUR în povestea asta”

UPDATE 19:19. Dinamoviştii reacţionează după declaraţiile lui Iosif Rotariu: "Nu este nimeni laş la Dinamo. Rotariu a intrat singur în povestea asta. El trebuie să fie bărbatul care trebuie...
28.04.2014 | 18:00
Iosif Rotariu ii DISTRUGE pe conducatorii lui Dinamo Niste LASI  REPLICA Nu este nimeni LAS la Dinamo Rotariu a intrat SINGUR in povestea asta
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:19. Dinamoviştii reacţionează după declaraţiile lui Iosif Rotariu: “Nu este nimeni laş la Dinamo. Rotariu a intrat singur în povestea asta. El trebuie să fie bărbatul care trebuie să pună lucrurile la punct. Dinamo a cîştigat ieri la pas. Toţi jucătorii clubului sînt protejaţi în aceeaşi măsură. Dincolo de performanta sportivă, la Dinamo trebuie să te încadrezi într-un anumit spirit. Chiar dacă a făcut mici greşeli, Roti este cîinele care va muşca din nou”, a declarat şi Octavian Marin, agent FIFA şi membru în departamentul de scouting al lui Dinamo, pentru gsp.ro.

UPDATE 13:42. Ilie Rotariu susţine că băiatul său trebuie introdus de Flavius Stoican pe teren, chiar dacă va fi contestat de suporteri. “Nu contează că îl înjură tot stadionul. Poate să intre pe teren şi să fie cel mai bun. Dacă aş fi în locul lui Stoican, l-aş băga în teren, fiindcă e fotbalist. Eu am încredere în el ca fotbalist”, a spus Ilie Rotariu, tatăl lui Dorin, pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin, a vorbit despre conflictul pe care mijlocaşul lui Dinamo îl are cu fanii alb-roşii. Totodată, fostul fotbalist al Stelei îi pune la punct pe conducătorii din “Ştefan cel Mare”, care au ales să-l ţină rezervă pe Dorin Rotariu la partida Concordia-Dinamo.

“Mi se pare un gest de laşitate din partea celor din club. Ei preferă să asculte de cîţiva suporteri, în loc să ia apărarea jucătorului. Apartamentul de care se tot vorbeşte i-a fost dat acum trei săptămîni. Pînă acum a stat cu mama lui, la hotel, dormea în pat cu ea. Şi toată lumea primeşte apartament. Aşa e normal”, a spus Iosif Rotariu la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al Stelei a declarat că fratele său, Iosif, va discuta cu oficialii lui Dinamo despre situaţia lui Dorin. “Fratele meu este la Bucureşti, probabil că va discuta cu domnul Negoiţă. Dorin este foarte afectat că nu a intrat aseară. Eu nu vreau să plece de la Dinamo. Sper să joace numai acolo. Clubul trebuie să oprească acest conflict. Sînt colegi sau foşti elevi de-ai mei care iau apărarea unor suporteri. Florin Bratu a făcut declaraţii care nu îi fac cinste. Ştie şi el cum e să ai 18 ani şi să te înjure un întreg stadion”, a Rotariu.

La rîndul ei, Anamaria Prodan, agentul mijlocaşului, a declarat: “Dorin a mers la poliţie şi a depus plîngere penală împotriva celor care au instigat. Ce se întîmplă acum e instigare la crimă. Au fost cazaţi acum două săptămîni în apartamentul de trei camere. Dar i-au dat acest apartament după ce a început scandalul, cînd am zis că nu se poate ca un copil de 18 ani să doarmă cu mama lui în pat într-o cameră. Vreau să văd care este suporterul oricărei echipe care merită să-şi lase copilul şi familia ca să facă puşcărie pentru că Rotariu este jucătorul meu. Dinamo are probleme mult mai mari decît ce manager are Rotariu. Acum ei au aruncat un copil de 18 ani în galerie, instigînd galeria. Cînd Matei a spus că are culorile preferate roşu şi albastru, au spus că e o greşeală de copil, cînd alţii au spus altele, au zis că nu s-a întîmplat nimic, că îi susţin. Trăim în 2014, este o nebunie. Nu că vezi că te omoară galeria, facem un tunel pe sub pămînt. Păi aşa ne educăm noi copiii? Scandalul care a fost acum cîteva săptămîni e o altă prostie, dar nu mai trăim în comunism”. 

ADVERTISEMENT