Cui i-a dedicat Rotariu primul gol la naţională: “M-am înţeles bine cu el”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
28/03/2018, 11:05
Cui i-a dedicat Rotariu primul gol la naţională: “M-am înţeles bine cu el”

Dorin Rotariu a marcat primul gol la echipa naţională de seniori în amicalul cu Suedia, de la Craiova, la scurt timp după ce a fost introdus în teren. Mijlocaşul a declarat la finalul partidei că îi dedică reuşita iubitei sale dar şi regretatului Patrick Ekeng.

Pe 6 mai 2016, jucătorul camerunez îşi dădea ultima suflare pe stadion, în timpul meciului Dinamo – Viitorul Constanţa, la câştiva paşi de Dorin Rotariu, care încă activa în Liga 1. Românul a fost printre cei mai afectaţi jucători de tragedie, mai ales că pe cei doi îi lega o relaţie de prietenie:

”Dedic acest gol iubitei mele şi lui Patrick Ekeng. M-am înţeles foarte bine cu el, am avut o relaţie bună. Ştiu de familia lui, ştiu ce fel de persoană era şi petreceam mult timp în cantonament”, a spus Dorin Rotariu la finalul meciului de la Craiova.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×