Fotbal intern

Rotariu a ajuns pe prima pagină în A’Bola, dar omul care l-a lansat nu-i dă şanse. “Nu face faţă într-un campionat puternic”

UPDATE / Reprezentanţii lui Sporting Lisabona au venit la meciul lui Dinamo disputat vineri, iar presa din Portugalia nu a stat pe gînduri şi deja a publicat informaţiile....
17.05.2014 | 18:10
Rotariu a ajuns pe prima pagina in ABola dar omul care la lansat nui da sanse Nu face fata intrun campionat puternic

UPDATE / Reprezentanţii lui Sporting Lisabona au venit la meciul lui Dinamo disputat vineri, iar presa din Portugalia nu a stat pe gînduri şi deja a publicat informaţiile.

Aşadar, Dorin Rotariu a ajuns pe prima pagină din ziarul A’Bola.

617367-wdiag

Reprezentanţii lui Sporting Lisabona au venit la meciul Dinamo – Săgeata Năvodari pentru a-l urmări pe Dorin Rotariu, însă un posibil transfer al puştiului în străinătate nu este văzut cu ochi buni de Marian Iancu, omul a căror societăţi deţin 50 la sută din drepturile federative asupra lui.

Fostul patron al Politehnicii Timişoara, club dezafiliat momentan din competiţiile oficiale şi care nu trebuie confundat cu ACS Poli Timişoara, aşteaptă o sumă cît mai mare de pe urma lui Rotariu, dar îl sfătuieşte să nu se grăbească să plece de la Dinamo. “Rotariu trebuie să mai crească, să aibă continuitate. De aceea, eu cred că ar fi necesar să mai stea un an sau doi la Dinamo, unde are ocazia să joace. Nu cred că ar face faţă acum într-un campionat puternic, la o echipă de talia lui Sporting Lisabona. Să ia aminte la exemplul lui Torje, care a plecat pe bani mulţi în străinătate, însă nu a reuşit să se impună la nici una dintre echipele la care a fost. Nici la Udinese, nici la Granada, nici la Espanyol”, a declarat Marian Iancu pentru FANATIK.RO.

Chiar dacă îl sfătuieşte pe Dorin să rămînă la Dinamo, Iancu nu ştie nimic despre vreo ofertă concretă venită pe numele jucătorului la clubul din “Ştefan cel Mare”: “Nu am auzit să fie vreo ofertă. Nici nu aş avea cum să aflu eu, pentru că Dinamo nu trebuie să ne anunţe cînd discută cu cineva. Ei se ocupă de tot. Singura obligaţie este aceea de a ne plăti 50 la sută din eventualul transfer. Din punctul meu de vedere vreau, în mod logic, ca fotbalistul să plece pe bani cît mai mulţi, fiindcă astfel şi suma pe care o vom primi va fi una mai bună“.