ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Rotariu e titular cu Viitorul. Dănciulescu e iar out!

Gigi Mulţescu pregăteşte noi schimbări în echipa de start înaintea partidei de luni, cu Viitorul Constanţa. Primul nume sacrificat de antrenorul lui Dinamo este cel al lui Joel Thomas, atacant...
Autor: Nicu Bădescu | 02.08.2013 | 14:04
Rotariu e titular cu Viitorul. Dănciulescu e iar out!

Gigi Mulţescu pregăteşte noi schimbări în echipa de start înaintea partidei de luni, cu Viitorul Constanţa. Primul nume sacrificat de antrenorul lui Dinamo este cel al lui Joel Thomas, atacant despre care s-a declarat nemulţumit chiar la finalul meciului cu FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, nu Ionel Dănciulescu este cel care îl va înlocui pe francez, legenda “cîinilor” urmînd să ia loc din noua pe banca de rezerve. Cel care va beneficia de locul liber din atac este Dorin Rotariu, care va fi recompensat cu un loc în primul “11” după golul marcat ]n ultima etapă. Puştiul de 18 ani va fi titularizat în banda stîngă, urmînd ca în spatele vîrfului să fie aşezat Alexandru Curtean.

Dispare Elton, reintră “Bouba”

ADVERTISEMENT

O a doua modificare pe care Mulţescu o va efectua îl scoate dintre titulari pe brazilianul Elton, cel care deşi l-a mulţumit pe tehnician nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică. Astfel, în echipă va reveni Boubacar Mansaly, după ce împotriva Vasluiului a fost doar rezervă şi nu a prins niciun minut pe gazon.

Astfel, Dinamo contra Viitorului va arăta astfel: Bălgrădean – Fai, Durimel, Grigore, S. Filip – Rus, Boubacar – C. Matei, Curtean, Rotariu – Pape.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!