Fotbal international

Rotariu, încă un gol de senzaţie în Belgia! A fost aplaudat de adversari. Video

06.05.2018 | 14:53
Rotariu, încă un gol de senzaţie în Belgia! A fost aplaudat de adversari. Video
Dorin Rotariu are nouă goluri marcate pentru Mouscron
ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu a marcat un nou gol de senzaţie în Belgia, de astă dată în play-off-ul pentru Europa League. La această a doua parte a campionatului din Jupiler League primele şase merg în play-off-ul pentru titul, următoarele opt se împart în două grupe şi primele clasate joacă pentru un loc de Europa League.

Mouscron, echipa la care a fost împrumutat Dorin Rotariu în iarnă, după ce la Club Brugge a avut doar apariţii efemere, joacă în acest turneu al locurilor 7-14, dar fără şanse la a ataca locul de Europa League. În ultimul meci a pierdut în deplasare, la Wasland Beveren, cu scorul de 3-2.

Rotariu are nouă goluri marcate pentru Mouscron

Internaţionalul român a marcat un gol senzaţional în minutul 13, deschizând scorul, în urma unei acţiuni superbe, încheiate cu un şut parabolă în vinclul porţii adverse. A fost un gol atât de frumos, încât şi doi dintre adversari nu s-au putut abţine să nu îl aplaude.

ADVERTISEMENT

Rotariu a marcat nouă goluri, şapte în campionat şi la sfârşitul sezonului va trebui să se întoarcă la Club Brugge. Într-o altă partidă Antwerp, echipa pregătită de Loţi Boloni, s-a impus cu 2-1 pe terenul liderului grupei, Lokeren şi se află acum la trei lungimi în spatele acesteia, păstrând şanse să se califice în finala pentru Europa League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri