Rotariu are încredere în forţele proprii: “Nu mă tem de concurenţă!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
23/08/2016, 23:07
Rotariu are încredere în forţele proprii: “Nu mă tem de concurenţă!”

Dorin Rotariu este unul dintre fotbaliştii care au şanse mari să facă parte din lotul pentru partida pe care echipa naţională o va susţine cu Muntenegru.

“Este o veste pe care cu greu pot să o exprim în cuvinte. De fericire, normal. Eşti bucuros în astfel de momente că toată munca depusă atîţia ani şi nervii şi stresul te-au adus la naţională. Îmi doresc ca, prin evoluţiile mele, să devin o prezenţă constantă la lot”, a spus mijlocaşul lui Dinamo.

Rotariu nu se teme de concurenţa cu Maxim, Chipciu, Popa sau Torje, fotbalişti care evoluează pe postul său.

“Mă gîndesc la concurenţă, ştiu că este mare şi va trebui să joc cît mai bine, să mă autodepăşesc. Astfel creşti şi ca jucător: prin concurenţă şi prin jocul alături de jucători mai experimentaţi, valoroşi, care au jucat în Europa, în Champions League sau în cupele europene”, a spus Rotariu.

Ştirea MOMENTULUI

Cătălin Golofca e dorit de Craiova, însă FC Botoşani nu renunţă la el: “Avem oferte, dar nu-l dăm”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×