Fotbal international

Românii, show total în Belgia! Rotariu şi Marin, goluri superbe

Românii au făcut spectacol în Cupa Belgiei. Dorin Rotariu a marcat o "dublă" pentru Mouscron, iar Răzvan Marin a dat un gol pentru Standard Liege. Stanciu şi Chipciu au jucat pentru Anderlecht,...
21.09.2017 | 00:06
Romanii show total in Belgia Rotariu si Marin goluri superbe

Românii au făcut spectacol în Cupa Belgiei. Dorin Rotariu a marcat o “dublă” pentru Mouscron, iar Răzvan Marin a dat un gol pentru Standard Liege. Stanciu şi Chipciu au jucat pentru Anderlecht, dar cel care a salvat campioana a fost Onyekuru, care a marcat unicul gol în meciul cu Westerlo în minutul 66. Pentru Rotariu sunt primele sale goluri la noua echipă.

Dorin Rotariu a fost împrumutat în acest sezon de la Club Brugge la Mouscron pentru un sezon. Românul a marcat primele sale goluri în Cupa Belgiei, în meciul dintre Mouscron şi Tubize. Rotariu a marcat în minutele 32, respectiv 70, echipa lui Mircea Rednic reuşind să se impună cu 3-1. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Răzvan Marin, marcator pentru Standard

Răzvan Marin a reuşit şi el să îşi pună amprenta pe lista marcatorilor în meciul dintre Standard Liege şi Heist, încheiat 4-0. Jucătorul venit de la Viitorul a punctat în minutul 31 golul doi al echipei sale. Carlinhos, Orlando Sa şi Cop au marcat celelalte goluri ale lui Standard Liege. Răzvan Marin nu este titular în campionat pentru Standard, dar evoluţia bună din această confruntare poate să îl propulseze în primul 11 al formaţiei sale şi în meciurile din Jupiler League.

Anderlecht a avut un meci mai greu decât se aştepta în compania formaţiei Westerlo. Campioana Belgiei a rămas fără antrenor în această săptămână, Rene Weiller fiind dat afară din cauza rezultatelor slabe din debutul acestui sezon. În meciul cu Westerlo, doar Alex Chipciu a fost titular. Nicu Stanciu a intrat în minutul 71 şi a avut o evoluţie apreciată de presa belgiană, cea care l-a criticat dur după meciul cu Bayern din Champions League.