Fotbal intern

Rotariu, ultimele amănunte despre transferul la FCSB. “Am discutat”

10.07.2018 | 18:10
Rotariu ultimele amanunte despre transferul la FCSB Am discutat

Rotariu, ultimele amănunte despre transferul la FCSB. Internaţionalul român a fost ofertat de către Mihai Stoica după e Gigi Becali a cerut ca directorul sportiv să se intereseze dacă acesta doreşte să vină la vicecampioana României.

Gigi Becali a recunoscut că îl interesează transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. “Vă spun cum s-a întâmplat. M-a sunat un jurnalist și m-a întrebat dacă e adevărat dacă vine Rotariu la Steaua? Cică nu îl vrea antrenorul lui Bruges. I-am spus mulțumesc pentru informație. MM a luat legătura cu el, au vorbit. Rotariu vrea să rămână acolo, dar nu a zis nici da, nici nu. Noi vrem să jucăm cu el vârf”, a spus Becali, la un post de televiziune.

Rotariu, ultimele amănunte despre transferul la FCSB. “Am discutat”

Însă Dorin Rotariu a vorbit şi el despre transferul său de la FC Brugge şi a mărturisit că nu îşi mai doreşte să joace la nici o echipă sub formă de împrumut. “Mi-au comunicat că nu rămân la Brugge. Cel mai bine pentru viitorul meu este să plec. Aşa este mai bine. Am multe de arătat în fotbal şi doresc şanse mai multe să joc. Nu contează banii. Experienţa de la Mouscron m-a ajutat. Am avut o şansă la Mouscroun să mă pun pe picioare şi cred că am jucat destul de bine. Nu am la această oră nici ofertă din Belgia. 

Dar nu vor accepta nici cei de Brugge să plec la o echipă în Belgia. Recunosc că am discutat şi cu cei de la Steaua, iar eu vreau să ştiţi că nu mai vreau să joc sub formă de împrumut nicăieri. Le-am spus celor de la Steaua ce am de gând. Nu pot să iau o decizie definitivă acum. Vreau să mai aştept şi nu pot să vin deocamndată. Am refuzat deja trei oferte din străinătate, nu este deloc timpul pierdut”, a spus Rotariu. Fostul fotbalist al lui Dinamo s-a transferat la FC Brugge la începutul anului 2017, atunci când Iomuţ Negoiţă a încasat 2, 2 milioane de euro.

 Rotariu, ultimele amănunte despre transferul la FCSB. Internaţionalul român în tricoul naţionalei
Rotariu, ultimele amănunte despre transferul la FCSB. Internaţionalul român în tricoul naţionalei