Fotbal intern

Rotaru promite titlul la Craiova: „Anul viitor luăm campionatul!” I-a decis soarta lui Papură

06.05.2019 | 00:22
Rotaru promite titlul la Craiova: „Anul viitor luăm campionatul!” I-a decis soarta lui Papură
Rotaru exultă după înfrângerea cu FCSB

Mihai Rotaru, patronul celor de la U Craiova, nu dezarmează după cea de-a treia înfrângere la rând suferită de echipa sa în fața celor de la FCSB. Rotaru a anunțat că echipa sa va câștiga titlul anul viitor, iar Corneliu Papură nu va fi demis. 

Rotaru promite titlul la Craiova

„Suntem triști pentru rezultat, dar ne-am bucurat de fotbal. Ambele echipe și-au dorit, au jucat, din păcate nu a fost să fie pentru noi. Cred cu toată sinceritatea că anul viitor vom lua campionatul. Vrem să construim o echipă care să ia campionatul. Cele mai frumoase meciuri din aceste campionate au fost Craiova – Viitorul și Craiova – FCSB. Numitorul comun a fost Craiova. Noi am pierdut campionatele cu echipele mici. La anul vom fi mai puternici, dar acum ne batem pentru locul 3.

Corneliu Papură e primul antrenor crescut de U Craiova. A crescut, a antrenat echipa a doua. Nu știu dacă va reuși, dar este crescut de noi. Pe el i l-am recomandat în urmă cu șapte luni lui Dani Coman la Astra. Fotbalul lui e un fotbal care place. U Craiova are antrenor și pentru următorul sezon. Banii pe Mitriță nu s-au încasat încă, se vor încasa în următorii doi ani. Nu s-a scos niciun ban din cont. Universitatea e singurul club din România care are cinci milioane de euro în cont” – a spus Mihai Rotaru la Digisport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri