Fotbal intern

Rotaru îl vrea pe Golofca în Bănie! Culisele transferului!

22.08.2018 | 15:41
Rotaru il vrea pe Golofca in Banie Culisele transferului

Rotaru îl vrea pe Golofca în Bănie! Patronul oltenilor vrea să își întărească echipa prin aducerea la Craiova a fostului mijlocaș al roș-albaștrilor care între timp a revenit la FC Botoșani.

CS Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, partida cu Concordia Chiajna, iar Devis Mangia și Mihai Rotaru au fost extrem de nemulțumiți după înfrângerea suferită pe teren propriu de echipa lor. Astfel că, patronul clubului din Bănie se gândește la întărirea formației sale după rezultatele mai slabe din ultimul timp.

Rotaru îl vrea pe Golofca în Bănie! Culisele transferului!

FANATIK.RO a aflat că Mihai Rotaru dorește să îl transfere la Craiova pe mijlocașul clubului FC Botoșani, Cătălin Golofca. Patronul clubului din Bănie este dispus să îl ofere la schimb chiar și pe Cristian Bărbuț dacă Valeriu Iftime cere o sumă prea mare pentru perfectarea transferului. În aceste zile discuțiile dintre cele două cluburi vor continua pe teama acestei mutări.

Rotaru îl vrea pe Golofca în Bănie! Bărbuț este oferit la schimb
Rotaru îl vrea pe Golofca în Bănie! Bărbuț este oferit la schimb

Însă Valeriu Iftime a dezvăluit pentru FANATIK.RO că afacerea respectivă nu prea are în acest moment șanse să se perfecteze. “Golofca este un jucător bun și nu este dorit doar în Liga 1. Pentru el am avut o ofertă de 300.000 de euro și de la o echipă din liga doua din Turcia, dar am refuzat să îi dau drumul lui Cătălin.

În acest moment Golofca nu prea mai este de vânzare deoarece mi-a plecat Mihai Roman. Cu cine vreți să joc? Eu nu pot să intru pe teren”, a spus Iftime.

Rotaru vrea să îl aducă pe Golofca în Bănie!

Însă până să vedem dacă transferul lui Cătălin Golofca la Craiova se va perfecta sau nu, Devis Mangia și-a manifestat nemulțumirea față de starea gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco.Am jucat multe minute în 10. Nu pot să spun nimic despre jucători pentru că au evoluat foarte bine. Vreau să le mulţumesc pentru ceea ce au făcut în teren. Voi ştiţi că eu nu vorbesc niciodată despre arbitri. Se poate să fie o eliminare, dar nu mi-a plăcut cum a gestionat partida. E normal ca adversarii să tragă de timp, dar asta nu îmi place. Nu mi-au plăcut deciziile luate de arbitru. Eliminarea lui Donkor e singura noastră problemă. Am pierdut şi trebuie să ştim să pierdem, iar când câştigăm trebuie să ştim să câştigăm.

Pigliacelli a făcut o paradă excelentă în prima repriză, iar despre gazon trebuie să spun că este groaznic, nu mai putem să spunem că nu se întâmplă nimic. Gazonul e un dezastru. Câţiva jucători nu mai au enegrie, dar nu din cauza lor, ci din cauza gazonului. Trebuie să ne recuperăm mental. E greu să pierzi un meci. Eu aleg primul 11 în baza a ceea ce văd în timpul săptămânii. Nu avem ce să facema cum și trebuie să ne întoarcem la antrenamente. Evident că nu ne place cum am început campionatul dar nu avem ce să facem. Nu trebuie să mai pierdem puncte pe teren propriu dacă vrem să ne îndeplinim obiectivele”, a spus Devis Mangia.

 

Tags: