News

Rovana Plumb, replică acidă pentru Klaus Iohannis! „PSD a dus România în NATO și în UE”

19.05.2019 | 14:19
Rovana Plumb l-a acuzat în termeni duri pe Klaus Iohannis. Sursă foto - Hepta
ADVERTISEMENT

Prima pe listă pentru alegerile parlamentare din partea PSD-ului, Rovana Plumb nu a ezitat și i-a oferit o replică acidă președintelui Klaus Iohannis! Prezentă la mitingul partidului de guvernământ susținut la Târgoviște, Plumb i-a transmis șefului de stat că social democraţii au fost cei care au dus România în NATO şi în UE. Totul a venit după ce Iohannis a declarat cu o zi în urmă că PSD are o orientare antieuropeană.

Rovana Plumb, replică acidă pentru Klaus Iohannis!

“În această campanie electorală s-au spus multe minciuni, a fost multă manipulare faţă de PSD, dar cea mai mare minciună a fost aceea că PSD vrea să scoată România de pe calea europeană. Este o minciună gogonată. Partidul nostru, să nu uite, a dus România în UE, partidul nostru a realizat cel mai bun program de aderare a României la zona euro, PSD vrea ca România să stea la masa deciziilor europene nu în anticameră.

ADVERTISEMENT

Vrem mai mult respect pentru români, vrem mai mult respect pentru România. Spunem stop dublului standard, gata cu dublul standard, România merită mai mult respect în Uniunea Europeană şi vom aduce mai mulţi bani europeni pentru că ştim să negociem cu celelalte state membre pentru dezvoltarea comunităţilor noastre, aici în Dâmboviţa, în Prahova, în Argeş, Călăraşi, în toată România”, a declarat Rovana Plumb, la mitingul electoral al PSD-ului.

Rovana Plumb, replică acidă pentru Klaus Iohannis! Plumb
Rovana Plumb este primul candidat pe lista PSD-ului pentru alegerile europarlamentare. Sursă foto – Hepta

Acuze dure la adresa președintelui

Pentru Rovana Plumb lucrurile sunt cât se poate de clare. Candidata social democraților la alegerile europarlamentare din 26 mai crede că președintele României vrea acum să le câștige încrederea românilor după ce a stat 5 ani de zile la Palatul Cotroceni fără prea multe reușite. „Partidele de opozitie in frunte cu Iohanis incearca sa castige increderea romanilor dupa 5 ani de hibernare la Cotroceni si un guvern zero. Ne acuza ca nu suntem europeni dar uita ca PSD a dus Romania in NATO si in UE.

ADVERTISEMENT

Ne acuza ca suntem prea vocali la Bruxelles si ne aparam drepturile in timp ce ei voteaza impotriva romanilor”, a mai spus Rovana Plumb care le-a transmis alegătorilor că în ultimii ani PSD-ul a fost, pur și simplu, hăituit de Opoziție