ADVERTISEMENT
News

Rovana Plumb se victimizează după ce nu a fost acceptată în postul de comisar european: „Dublu standard!”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 01.10.2019 | 12:10
Rovana Plumb se victimizează după ce nu a fost acceptată în postul de comisar european: „Dublu standard!”
Rovana Plumb, declarație după ce a fost refuzată în funcția de comisar european *foto: facebook

Rovana Plumb a fost respinsă luni de Comisia Juridică din Parlamentul European în momentul în care a candidat pentru postul de comisar European. Plumb a transmis marți, prin intermediul unui comunicat de presă, că a fost scoasă din cursă de „standard duble și de jocuri politice”. În schimb fostul ministru a ținut să le mulțumească Vioricăi Dăncilă și Guvernului României pentru susținerea pe care i-au acordat-o la Bruxelles.

ADVERTISEMENT

Rovana Plumb, mesaj după ce nu a mai fost acceptată în funcția de comisar european

Rovana Plumb a avut un mesaj transmis prin intermediul unui comunicat de presă: „Mulţumesc premierului Viorica Dăncilă şi Guvernului României pentru sprijinul acordat pe tot parcursul procesului de numire a comisarului european. Au ştiut cu toţii că mi-aş fi reprezentat ţara cu profesionalism şi demnitate pe tot parcursul mandatului. Mulţumiri speciale tuturor specialiştilor din DG Move pentru suportul de care au dat dovadă în toată această perioadă. Am fost scoasă din cursa de standarde duble şi de jocuri politice făcute, din nefericire, şi cu ajutorul unor colegi români”.

Fostul ministru susține că a fost victima unei nedreptăți: „Am, ca de fiecare dată, puterea de a merge mai departe. Am votul a milioane de români care au susţinut PSD la europarlamentare şi cărora le mulţumesc încă o dată. Rămân europarlamentar al României şi voi continuă să apăr drepturile şi interesele ţării mele în orice situaţie”, a mai transmis Rovana Plumb, potrivit news.ro.

ADVERTISEMENT
Rovana Plumb, declarație după ce a fost refuzată în funcția de comisar european
Rovana Plumb, declarație după ce a fost refuzată în funcția de comisar european *foto: facebook

Rovana Plumb nu a fost acceptată în funcția de comisar european

După ce Rovana Plumb nu a mai fost acceptată în funcția de comisar european, premierul Dăncilă a spus că este vorba despre un conflict între legislația națională și cea europeană. Președintele PSD a anunțat că urmează să facă o nouă nominalizare, iar pe surse a apărut deja varianta Mihai Fifor. Mai mult, președinte Klaus Iohannis urmează să o invite pe premierul Viorica Dăncilă la consultări pe această temă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!