News

Rovana Plumb şi Carmen Avram, scoase cu greu din mulţimea de la Iaşi: “Doamne, Dumnezeule”. VIDEO

10.05.2019 | 12:04
Rovana Plumb si Carmen Avram scoase cu greu din multimea de la Iasi Doamne Dumnezeule VIDEO

Cele mai importante figuri ale Partidului Social Democrat au participat în cursul zilei de joi la un amplu miting de susținere desfășurat la Iași și organizat chiar de formațiunea politică aflată la guvernare. Inițiativa nu a fost lipsită însă de incidente, din cauza protestatarilor furioși, iar cele mai șifonate au ieșit Rovana Plumb și Carmen Avram.

Rovana Plumb, huiduită puternic la Iași. Nici Carmen Avram nu a scăpat de furia protestatarilor

S-a lăsat cu scandal joi, în timpul mitingului organizat de Partidul Social Democrat la Iași. Printre cei veniți să-și exprime susținerea față de partidul de guvernământ, și-au făcut apariția și o serie de protestatari.

În scurt timp, un cor de fluierături și huiduieli a acaparat întreaga manifestație, printre „victimele” preferate numărându-se și Rovana Plumb, principalul candidat al PSD pentru alegerile parlamentare din 26 mai 2019. De reacțiile furioase ale protestarilor nu a scăpat nici Carmen Avram, fosta jurnalistă aflată la rândul său în cursa pentru obținerea unui loc în Parmalentul European.

Miting PSD la Iași. Sursa foto: antena3.ro
Miting PSD la Iași. Sursa foto: antena3.ro

Rovana Plumb, după mitingul de la Iași: „Doamne, Dumnezeule!”

„Nu pot să ies, mă bag și eu printre oameni” , a putut fi auzită Rovana Plumb, în timp ce încerca să găsească o cale de ieșire din mijlocul mulțimii furioase. Fostul ministru și-a croit extrem de greu un drum spre mașina care o aștepta. „Doamne, Dumnezeule” , a rostit aceasta la un moment dat, după cum se poate observa în imaginile surprinse de jurnaliștii de la Iași1.ro .

Totodată, pe imagini se vede cum Rovana Plumb este practic extrasă din mulțime, având în permanență alături doi bărbați, pentru a-i asigura protecția și a o ghida pe drumul către ieșirea din mijlocul protestatarilor, drum ce părea din ce în ce mai anevoios.

Nici Carmen Avram nu a avut parte de o experiență mai plăcută la Iași. Fosta jurnalistă a Antenei 3, care între timp a ales să se dedice unei cariere politice, a devenit la rândul său ținta protestatarilor care strigau lozinci anti PSD, nemulțumiți de modul în care partidul gestionează destinul politic al României.