Life

Roxana Blenche dă lovitura chiar la Antena 1, după succesul de la Chefi la cuțite! În ce emisiune va apărea

12.05.2021 | 14:24
Roxana Blenche da lovitura chiar la Antena 1 dupa succesul de la Chefi la cutite In ce emisiune va aparea
ADVERTISEMENT

Roxana Blenche dă lovitura chiar la Antena 1, după ce s-a făcut remarcată în sezonul anterior al emisiunii Chefi la cuțite! Talentata bucătăreasă va putea fi văzută într-o nouă emisiune la postul de televiziune unde au putut-o urmări milioane de telespectatori, fiind pe punctul de a câștiga show-ul culinar anul trecut.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică de la ora 13:15 și se intitulează „Hello Chef”. În urma participării la Chefi la cuțite, Roxana Blenche a început să aibă tot mai mult succes, făcând deja un prim pas în zona de entertainment cu canalul ei de Youtube.

ADVERTISEMENT

Întrucât rețetele ei au prins foarte bine în fața publicului, aceasta și-a făcut propriul ei show de cooking pe pagina de Youtube, acolo unde a prezentat până acum câteva rețete speciale și tehnici de preparare, propriile ei metode de a face unele mâncăruri care le dau bătăi de cap gospodinelor.

Roxana Blenche, într-o nouă emisiune culinară la Antena 1

De data aceasta Roxana va ajunge și pe cablu, căci cei de la Antena 1 și-au dorit foarte mult să o aibă în proiectul Hello Chef de care tânăra este extrem de mândră.

ADVERTISEMENT

Blenche a primit cu seriozitate oferta producătorilor de la Antena 1 și a acceptat provocarea de a fi duminică de duminică în fața telespectatorilor făcând ceea ce îi place cel mai mult.

Emisiunea aceasta vine ca o încununare a succesului dobândit în urma experienței de la Chefi la cuțite, iar acest proiecte este pentru Roxana mai mult decât marele premiu pe care și-l dorea nespus.

ADVERTISEMENT

„Toată munca mea de la Chefi la cuțite a însemnat ceva pentru oamenii de acasă”

„Propunerea de a face parte din acest proiect a venit pentru mine ca o mare supriză şi o mare bucurie. Îmi place enorm de mult să gătesc şi mă bucur că pot să le arăt oamenilor în continuare tot felul de reţete şi de variante pe care să le pregătească şi ei, mai apoi.

Mă bucur, de asemenea, că toată munca mea de la Chefi la cuţite a însemnat ceva pentru oamenii de acasă, pentru comunitatea mea, iar acest nou proiect, Hello Chef, vine ca o confirmare a acestui lucru. Ne vedem în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1, cu invitaţi surpriză şi reţete delicioase”, a declarat Roxan Blenche pentru Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: