Roxana Blenche de la Chefi la cuțite se bucură de un real succes după ce a participat în show-ul culinar de la Antena 1. E tot mai solicitată de către marile restaurante din Capitală, iar recent a anunțat că va participa la un concurs internațional de gătit.
Cea care s-a bătut în finala Chefi la cuțite cu Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea le-a oferit fanilor propria ei rețetă de humus, cea pe care a gândit-o pentru cină.
Roxana le-a oferit urmăritorilor de pe Instagram ingredientele de care au nevoie pentru o cină ușoară. Vedeta Antenei 1 a spus, de asemenea, că din cauza faptului că este la regim, nu consumă humusul cu lipie, cum este mâncat în mod obișnuit.
„În seara aceasta vreau să pregătesc o cină destul de ușoară și aș vrea să o pregătiți împreună cu mine. Am să vă spun de ce ingrediente avem nevoie.
M-am gândit ca în seara asta să facem un humus cu un sos tabbouleh. Eu nu o să mănânc cu lipie din cauză că încerc să mă țin de regimul pe care l-am primit, însă voi vă puteți cumpăra și lipie.
Avem nevoie de năut, de tahină (tahina este pasta de susan), usturoi, ulei de măsline, lămâie, chimen, pătrunjel verde, roșii, ceapă roșie și rodie. Cam asta-i tot”, a înșiruit vedeta ingredientele necesare pentru preparatul cu humus și pastă de susan.
Roxana Blenche a fost una din cele mai iubit concurente din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite și a fost la un pas să îl câștige. Tânăra a fost instruită pe tot parcusul sezonului de chef Florin Dumitrescu, cel care a sperat până în ultima clipă că va câștiga concursul culinar cu o femeie.
În urma participării în emisiunea de la Antena 1, Roxana Blenche a primit tot felul de oferte de colaborări de la diverse restaurante, iar cariera ei gastronomică abia acum începe cu adevărat.