Life

Roxana Blenche de la Chefi la cuțite își serbează ziua de naștere. Câți ani face concurenta

07.04.2021 | 15:54
Roxana Blenche de la Chefi la cutite isi serbeaza ziua de nastere Cati ani face concurenta
ADVERTISEMENT

Roxana Blenche, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, își serbează pe 7 aprilie ziua de naștere. Finalista de la Antena 1 a primit foarte multe urări din partea fanilor din mediul online, împlinind o vârstă foarte frumoasă. 

Cheful nu a fost uitat în această zi nici de foștii colegi din show-ul culinar, Claudia Radu numărându-se printre persoanele care i-au transmis gânduri bune și cele mai frumoase urări. Mesajul de „La mulți ani!” stă dovadă că au rămas prietene bune.

ADVERTISEMENT

Fosta finalistă din sezonul 8 de la Chefi la cuțite nu a câștigat marele premiu, însă a ajuns la inimile internauților. Roxana Blenche a primit o mulțime de urări și mesaje, astăzi, la împlinirea vârstei de 28 de ani.

Roxana Blenche, zi aniversară. Câți ani face fosta concurentă de la Chefi la cuțite

„La mulți ani! Să fii sănătoasă, fericită, să ai parte de tot ce e mai bun pe această lume și să continui să ne inspiri. Sunt extrem de mândră că am fost în același sezon și în aceeași echipă cu tine.

ADVERTISEMENT

M-ai învățat o grămadă de lucruri, m-ai cucerit prin caracterul tău frumos și m-ai inspirat enorm prin talent, perseverență, putere, cunoștințe și sacrificii”, a scris Claudia Radu pe Instagram.

Roxana Blenche nu a ezitat și i-a răspuns fostei sale colege de la Chefi la cuțite. Tânăra i-a mulțumit pentru cuvintele frumoase, fiind extrem de emoționată că s-a gândit la ea în această zi de mare sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă s-a înscris în show-ul culinar de la Antena 1 pentru a câștiga marele premiu, însă nu a avut această șansă. Din fericire, emisiunea a ajutat-o mai departe și i-a oferit vizibilitate, dar și un loc de muncă unde face ce iubește mai mult.

„Cred că asta este una dintre plăcerile meseriei, când ajungi să fii chef, să ai cât mai mulți oameni lângă tine, să-i ții și să fie o familie, nu doar o echipă. Nu poți învăța bucătărie la Chefi la cuțite, acolo este un concurs în care trebuie să arăți ce poți și cea mai bună parte a ta ca bucătar. 

ADVERTISEMENT

Cartofi prăjiți cu mujdei, aceștia sunt preferații mei și pe ei i-am făcut prima dată. A început să merg în librării, să-mi iau cărți de gătit, bineînțeles, ușoare, pentru nivelul la care eram”, a declarat Roxana Blenche în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

ADVERTISEMENT