Life

Roxana Blenche, imagini inedite cu iubitul ei. Cine o face fericită pe concurenta de la Chefi la cuțite

03.12.2020 | 20:52
Roxana Blenche imagini inedite cu iubitul ei Cine o face fericita pe concurenta de la Chefi la cutite
Roxanei Blenche, imagini inedite cu iubitul ei. Cine este susținătorul ei principal
ADVERTISEMENT

Roxana Blenche este una dintre cele mai apreciate concurente de la „Chefi la Cuțite”. Pe lângă talentul ei culinar, Roxana a atras atenția admiratorilor și datorită fizicului ei de invidiat.

Roxana Blenche a făcut inițial parte din echipa „Carourilor”, condusă de Cătălin Scărlătescu, dar ulterior, aceasta a ajuns în echipa „Bulinelor”, cea a lui Florin Dumitrescu, prin intermediul unei amulete.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, deși este una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul 8 al emisiunii culinare, puțini știu cine este partenerul de viață al Roxanei Blenche.

Roxanei Blenche, imagini inedite cu iubitul ei. Cine este susținătorul ei principal

Roxana Blenche a atras atenția telespectatorilor show-ului difuzat pe Antena 1 încă de la intrarea ei în competiție, câștigând foarte mulți admiratori pe parcursul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre concurenții sezonului 8 au o relație sau sunt căsătoriți, iar printre aceștia se numără și Roxana Blenche. În vârstă de 27 de ani, tânăra pare să aibă succes nu doar pe plan profesional, ci și pe plan sentimental.

Concurenta de la „ Chefi la Cuțite” are o relație frumoasă și serioasă cu Cătălin, bărbatul care a și încurajat-o să participe la emisiune și care o susține foarte mult în ceea ce privește planurile ei profesionale.

ADVERTISEMENT

Partenerul Roxanei Blenche a fost, conform spuselor concurentei, susținătorul ei principal, iar cei doi se iubesc foarte mult, dovadă fiind postările tinerei de pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLENCHEF (@roxanablenche)

Roxana Blenche este una dintre cele mai bune concurente din cadrul emisiunii culinare, lucru pe care l-au susținut și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrecu și Sorin Bontea. Tânăra a pășit foarte încrezătoare în emisiune, spunând încă de la început că este hotărâtă să câștige competiția.

ADVERTISEMENT

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, a povestit Roxana Blenche la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT