Life

Roxana Blenche, probleme în primele luni de sarcină: “Orice lucru minunat are și un sacrificiu.” Ce nume a ales pentru copil

Roxana Blenche are probleme în primele luni de sarcină. Ce nume a ales fosta concurentă de la Chefi la cuțite pentru copil.
04.10.2022 | 07:28
Roxana Blenche probleme in primele luni de sarcina Orice lucru minunat are si un sacrificiu Ce nume a ales pentru copil
Roxana Blenche de la Chefi la cuțite a vorbit despre sarcină. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Blenche, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a vorbit despre problemele din primele luni de sarcină. Ea și partenerul ei au ales deja numele copilului.

Roxana Blenche, probleme în primele luni de sarcină

Prezentatoarea emisiunii Hello Chef de la Antena 1 este în culmea fericirii după ce a aflat că va deveni mamă pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Roxana Blenche se simte destul de rău în primele luni de sarcină, după cum a declarat recent. Tânăra a ajuns la perfuzii pentru că nu mai putea mânca nimic din cauza stărilor de rău.

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite are constant stări de greață, iar faptul că lucrează în bucătărie nu o ajută foarte mult. Cu toate acestea, ea și partenerul sunt foarte fericiți și vor trece și peste aceste mici obstacole.

ADVERTISEMENT

“Având în vedere că lucrez și în bucătărie, cred că asta e cea mai mare tragedie, dar în schimb suntem super fericiți și aia e, orice lucru minunat are și un sacrificiu, iar la mine asta e acum, mâncarea.”, a declarat Roxana Blenche pentru spynews.ro.

Prezentatoarea de la Antena 1 se află abia la început, fiind însărcinată în trei luni. Tânăra abia așteaptă să treacă peste această perioadă și să scape de stările de rău cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

Roxana Blenche și iubitul ei, Cătălin Bucur, și-au dorit foarte mult un copil. Cei doi au fost fericiți atunci când au aflat că dorința li se va îndeplini.

Mai mult, în familie deja au început presupunerile în legătură cu sexul bebelușului.

“Ne-am dorit foarte mult să devenim părinți, a fost totul planificat. (…)

Ne-am dorit, oarecum era de așteptat, nu a fost ceva ce să ne ia prin surprindere, cum se întâmplă la alte cupluri. Ne-am dorit, am vrut să se întâmple, am fost super fericiți.

ADVERTISEMENT

După în familia au început pariurile, ce o să fie, fetiță sau băiat, cred că asta e de fapt cel mai amuzant: ‘Roxana, pe tine te văd mamă de băiat, Cătălin, pe tine te văd tată de fată.’”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Ce nume au ales cei doi pentru copil

Atunci când va fi momentul, Roxana Blenche va anunța sexul bebelușului pe rețelele sociale. Până atunci, vedeta și iubitul ei s-au gândit deja la nume.

Cel mai probabil, Roxana Blenche va naște în aprilie, în perioada în care își sărbătorește ziua de naștere.

“Ne-am gândit și la nume, dacă e fetiță o va chema Olivia Bucur, iar dacă e băiețel încă suntem indeciși, Darco sau Ivan. Cred că voi naște aproximativ de ziua mea, prin aprilie.”, a adăugat ea.

Roxana Blenche a mai spus că va opta pentru operația de cezariană atunci când va fi momentul. Prezentatoarea emisiunii Hello Chef spune că nu ar putea suporta durerile nașterii pe cale naturală și că medicina a evoluat, așa că are mai multe opțiuni.

Medicina a evoluat, de ce să mai înduri chinurile alea, știu că sunt foarte multe femei care spun că natural e cel mai sănătos, probabil, nu zic nu, nu mă bag în discuții de genul că nu sunt medic, sunt bucătar, dar îți spun sincer că dacă medicina a evoluat, de ce să mai suporți durerile alea crunte? Asta e părerea mea.”, a explicat ea în cadrul aceluiași interviu.

Ce spune Roxana Blenche despre căsătorie

Roxana Blenche și Cătălin Bucur sunt împreună de patru ani. Cei doi încă nu s-au căsătorit, dar urmează să facă acest pas important.

Prezentatoarea a început să se intereseze de locații pentru marele eveniment, însă își dorește să aducă bucătari din echipa ei. Din păcate, multe restaurante nu au fost de acord cu acest aspect. Cei doi încă nu au decis data nunții.

În plus, fosta concurentă de la Chefi la cuțite nu vrea să facă nunta și botezul în același timp.

“Întâi să nasc bebelușul, să fie ok, pas cu pas, nu mi-am dorit botez și nuntă în același timp, nu. Fiecare eveniment pentru ceea ce e făcut.” a explicat ea.

Vedeta de la Antena 1 și iubitul ei și-au cumpărat casă, însă acum încă este în renovare.

ADVERTISEMENT