ADVERTISEMENT
Life

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, pe masa de operație. La ce intervenție a fost supusă

Autor: Madalina Moraru | 13.09.2020 | 11:42
Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, pe masa de operație. La ce intervenție a fost supusă
Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei este total transformată în prezent

Roxana Buzoiu, fosta participantă de la Puterea Dragostei, a apelat la o intervenție neașteptată și a ajuns pe masa de operație. Vedeta a decis să recurgă la acest gest dintr-un motiv incredibil.

ADVERTISEMENT

Roxana Adina Buzoiu are vârsta de 28 de ani și i-a uimit pe cei care o apreciază. În mediul online, tânăra este foarte activă și adesea își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața personală.

În acest mod, cei din public au observat că fosta participantă din show-ul de la Kanal D are un nou look.

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a recurs la o nouă operație estetică

Ba mai mult, există voci care susțin că Roxana nu mai arată deloc precum cea de altădată. Se poate vedea cu ochiul liber că tânăra a făcut mai multe vizite la medicul estetician.

ADVERTISEMENT

Din dorința de a arăta cât mai bine, Roxana de la Puterea Dragostei s-a transformat aproape în totalitate. Telespectatorii și-o amintesc drept o fată foarte retrasă, când a intrat în competiție.

Odată cu trecerea timpului, însă, bruneta a dovedit că este o adversară pe măsură, din Casa Dragostei.

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a avut o apariție de milioane. De curând, le-a arătat tuturor că a apelat la priceperea esteticianului și a ajuns pe masa de operație. Mai exact, a fost vorba despre o mărire de la nivelul bustului. În prezent aceasta se mândrește foarte tare că și-a pus silicoane.

ADVERTISEMENT

În cele mai noi poze pe care le-a publicat pe Instagram poate fi observat acest detaliu cât se poate de clar. Bustul tinerei este cu mult mai proeminent. Roxana a ales să le dea tuturor vestea cea mare că s-a operat într-un mod inedit. Tânăra a îmbrăcat o bluză foarte decoltată, care să îi pună în valoare noul bust.

Originară din Slobozia, Roxana de la Puterea Dragostei era instructor de fitness, înainte de-a ajunge în Turcia pentru a participa la competiție.

ADVERTISEMENT
Roxana Buzoianu de la Puterea Dragostei, pe masa de operație. La ce intervenție a fost supusă
Roxana Buzoiu, fosta concurentă Puterea Dragostei, pe masa de operație pentru o intervenție estetică

Roxana Adina Buzoiu a terminat Liceul Tehnologic A.I.Cuza, din orașul său natal și este specializată și ca tehnician-mecanic, pentru întreținere și reparații. Deși nu a profesat niciodată în această industrie, Roxana susținea în trecut că este o meserie foarte grea, mai potrivită bărbaților.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!