Life

Roxana Ciuhulescu a făcut antrenamente speciale pentru Survivor România 2022. La ce gest surprinzător a recurs

Roxana Ciuhulescu s-a pregătit intens pentru cea mai mare provocare din viața ei, Survivor România 2022. A recurs la antrenamente speciale și a făcut chiar și perfuzii cu vitamine.
02.01.2022 | 23:45
Roxana Ciuhulescu a facut antrenamente speciale pentru Survivor Romania 2022 La ce gest surprinzator a recurs
ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu a fost mereu o femeie foarte puternică și a reușit să treacă peste momentele dificile din viață.

Acum, vedeta își dorește să facă o figură cât mai frumoasă la Survivor România 2022, așa că muncește din greu.

ADVERTISEMENT

Face antrenamente fizice speciale, perfuzii cu vitamine și a încercat să-și pregătească și familia cât a putut de bine.

Roxana Ciuhulescu a făcut antrenamente speciale pentru Survivor România 2022. La ce gest surprinzător a recurs

Nu peste mult timp, Roxana Ciuhulescu va pleca la Survivor. Pentru a putea face față condițiilor din junglă, vedeta recunoaște că s-a pregătit din timp. Se știe că mereu a fost o persoană extrem de activă și a făcut foarte mult sport, dar acum a decis să apeleze la antrenamente speciale și a învățat tot ce se poate despre supraviețuirea în junglă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Roxana Ciuhulescu a hotărât să facă și perfuzii speciale și a adoptat un regim alimentar care să o ajute.

“Fac diferite clase, diferite tipuri de mișcare, mă pregătesc în mod special pentru supraviețuire și sunt clase specifice. (…) Fac în continuare niște perfuzii cu minerale și cu vitamine și cu antioxidanți.

ADVERTISEMENT

Regimul meu alimentar: de trei săptămâni încoace mănânc slab caloric, dovadă că am și slăbit deja 2 kg. Mă pregătesc mental și m-am pus cam în toate ipostazele pe care cel puțin le-am urmărit și am văzut cam ce se întâmplă acolo” , a dezvăluit Roxana Ciuhulescu pentru Click. 

O adevărată provocare pentru vedetă a fost și pregătirea mentală a copiilor. Ana are 13 ani, în timp ce Cezar doar 4. Pentru a face lucrurile ca la carte, prezentatoarea a apelat și la un psiholog. Cel care va avea grijă de cei mici în perioada în care Roxana Ciuhulescu va fi departe de familie va fi Silviu, soțul vedetei.

ADVERTISEMENT

“Silviu va fi și mamă, și tată pentru copiii noștri”, a mai spus prezentatoarea.

De-a lungul anilor, vedeta a făcut față multor provocări. A făcut saltul din elicopter, a zburat cu MIG-ul și s-a antrenat alături de cei de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.  Chiar dacă este convinsă că va putea face față și provocărilor din junglă, Roxana Ciuhulescu recunoaște că are emoții.

“Consider că emoțiile sunt firești, constructive. Încerc să mă autocontrolez, cel mai important în această competiție este mentalul, iar dacă stai bine din punct de vedere mental, ești din start câștigător.(…) M-am pus în toate ipostazele și cred că o să ies cu fruntea sus”, a mai spus concurenta de la Survivor România 2022 pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT