Life

Roxana Ciuhulescu a trecut prin momente cumplite! A fost la un pas să-și piardă bebelușul

10.12.2020 | 11:35
Roxana Ciuhulescu a trecut prin momente cumplite A fost la un pas sasi piarda bebelusul
ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu a trecut prin momente destul de dificile, despre care a vorbit cu greu acum. Prezentatoarea cu cele mai lungi picioare din România a mărturisit că era cât pe ce să sufere un avort spontan în timpul unei vacanțe.

Fosta realizatoare a emisiunii ProMotor de la PRO TV a povestit experiența dramatică prin care a trecut, din care a ieșit cu bine până la urmă.

ADVERTISEMENT

Acel moment a învățat-o foarte multe lucruri despre viață, iar acum înțelege mai bine ca oricând prin ce trec femeile care își pierd copiii.

Roxana Ciuhulescu, pe punctul de a pierde o sarcină

„Mi-am sunat doctorița imediat cum au început să apară probleme. Atunci am ajuns la spital, pentru că acolo nu îți dau nici măcar o aspirină. M-am speriat foarte tare. Dar după aceea ne-am bucurat de vacanță. Am stat 4 săptămâni”, a povestit Roxana Ciuhulescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Roxana a trecut cu bine peste acel episod, în cele din urmă. Vedeta are doi copii, o fetiță și un băiat, iar cel mai nou membru al familiei a venit pe lume acum doi ani. Vedeta se gândește deja la al treilea copil, pentru că își dorește o familie numeroasă.

„Mi-a picat greu că am pierdut foarte multe proiecte profesionale. Dar nu pot să mă plâng. În perioada de izolare am stat la munte, la casa noastră de la munte”, a povestit prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Vrea încă un copil, dar nu știe dacă mai e la fel de pregătită pentru asta

Chiar dacă a spus că vrea să fie mamă din nou, fosta vedetă PRO TV spune că parcă nu e la fel de pregătită, însă nici în primele două sarcini nu a fost extrem de pregătită și a reușit să își crească frumos cei doi copii.

Ciuhulescu și-a amintit cum a reacționat fetița ei când a aflat că va avea un frate. Emoțiile au cuprins-o destul de tare pe fata vedetei: „Îmi amintesc că atunci când va afla că va avea un frate a început să plângă tare. Ne-am și speriat! (…) Poate încă un copil. Deși nu sunt pregătită”.

ADVERTISEMENT
Tags: