Life

Roxana Ciuhulescu dezvăluie ce nu s-a văzut la TV la Survivor 2022: “Viaţa ne dă tuturor o lecţie”

Roxana Ciuhulescu dezvăluie ce nu s-a văzut la TV la Survivor România 2022, competiție în care a petrecut două săptămâni. Vedeta a fost eliminată din motive medicale.
09.03.2022 | 15:52
Roxana Ciuhulescu dezvaluie ce nu sa vazut la TV la Survivor 2022 Viata ne da tuturor o lectie
ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor 2022 la puțin timp după ce a început competiția și dezvăluie ce nu s-a văzut la TV. Fosta prezentatoare a vorbit despre scurta experiență a reality show-ului de la Pro TV.

Roxana Ciuhulescu dezvăluie ce nu s-a văzut la TV la Survivor 2022

Sportiva a avut parte de o experiență unică la Survivor România, pe care ar repeta-o dacă ar fi mai tânără. Din păcate, blondina a fost nevoită să părăsească competiția destul de devreme din cauza problemelor de sănătate. Roxana Ciuhulescu spune că totul este mult mai greu decât ceea ce se vede din fața televizorului.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă a avut conflicte cu foștii ei colegi din tribul Faimoșilor, vedeta a spus că întotdeauna vor exista antipatii într-un grup. Roxana Ciuhulescu este de părere că neînțelegerile cu CRBL și Cătălin Zmărăndescu au început din cauza faptului că ea nu poate să tacă în fața nedreptăților.

Vedeta consideră că neînțelegerile din cadrul echipei au fost o lecție pentru ea. Deși nu va uita niciodată de aceste certuri, Roxana spune că nu este o persoană ranchiunoasă și că a trecut peste ele.

ADVERTISEMENT

“În viață, nu putem să-i facem pe toți să ne iubească și ca atare, mereu vor exista simpatii și antipatii. Nu pot spune că eu personal am avut o problemă cu cineva, ba din contră, pot spune că am simpatizat cu unii dintre ei.

Din cauza faptului că nu am putut să tac și să înghit nedreptăți, mi-am atras și răutăți din partea lui Zmărăndescu sau CRBL însă, prea puțin mă interesează acest lucru. Cred că la un moment dat, viața ne dă tuturor o lecție.

ADVERTISEMENT

Important este să învățăm ceva din ea și să nu repetăm greșelile anterioare, lucru pe care l-a înțeles și Zmărăndescu. Nu sunt un om ranchiunos, iert ușor, însă nu uit niciodată, așa sunt construită.”, a declarat vedeta pentru unica.ro.

Cum se simte Roxana Ciuhulescu după ce s-a accidentat

Fosta prezentatoare de la ProMotor a mai spus că încă urmărește cu emoție fiecare ediție a emisiunii. A început să meargă la recuperare după ce a fost eliminată de la Survivor, acolo unde s-a accidentat destul de grav.

ADVERTISEMENT

A practicat ani buni sport de performanță, iar “sechelele” cu care a rămas au afectat-o în competiție. Acum este nevoită să facă fizioterapie, gimnastică medicală și masaj terapeutic, după cum a declarat pentru sursa citată.

“Interpretarea RMN-ului spune că am ligamentele încrucișate rupte, dar și meniscurile fisurate. Momentan continui cu recuperarea, fără a recurge momentan la operație.”, a adăugat ea.

La un moment dat, Roxana Ciuhulescu va fi nevoită să faci o operație de reconstrucție a articulației.

ADVERTISEMENT