Life

Roxana Ciuhulescu, detalii despre relația cu fostul soț. Cum se înțelege vedeta cu Mihai Ivănescu

Roxana Ciuhulescu a discutat deschis despre legătura pe care o are cu fostul soț, Mihai Ivănescu, de care a divorțat în anul 2017. Cei doi au împreună și o fiică pe nume Ana.
19.05.2022 | 23:46
Roxana Ciuhulescu detalii despre relatia cu fostul sot Cum se intelege vedeta cu Mihai Ivanescu
Roxana Ciuhulescu, despre legătura cu fostul soț, Mihai Ivănescu. Au divorțat în 2017. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la ProMotor este la a doua căsătorie, după ce în trecut a fost măritată cu un bărbat care i-a dăruit un copil. Separarea a venit după o relație sentimentală care a durat aproximativ 10 ani.

Roxana Ciuhulescu, despre legătura cu fostul soț, Mihai Ivănescu. Au divorțat în 2017

Roxana Ciuhulescu a oferit detalii despre relația cu fostul soț, Mihai Ivănescu, la 5 ani de la divorț, timp în care amândoi s-au recăsătorit.

ADVERTISEMENT

Separarea a fost urmată de un scandal produs de partajul asupra căruia nu s-au înțeles, dar, între timp, fosta concurentă de la Survivor România mărturisește că a reluat legătura cu fostul partener de viață în vara anului trecut. Tot în acea perioadă a început și fiica lor, Ana Cleopatra, să-l accepte în viața sa pe tatăl biologic.

„Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august, când am reuşit s-o conving pe Ana (n.r. – fata lor) să se vadă cu el, după trei ani de la divorţ. Din fericire, s-a reapropiat de el, au fost şi într-o primă vacanță, doar ei doi.

ADVERTISEMENT

Şi Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018. Chiar m-am bucurat că și-a refăcut viața. Nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care are 20 de ani”, a mărturisit sportiva pentru okmagazine.ro.

Roxana Ciuhulescu, despre relația fiicei sale cu fostul soț

Roxana Ciuhulescu este bucuroasă că fiica sa are o legătură foarte bună cu fostul partener de viață. Fosta concurentă de la Survivor România spune că Ana se întâlnește frecvent cu tatăl său, care îi face toate poftele.

ADVERTISEMENT

„Cred că este o evadare pentru ea, pentru că acolo este răsfăţată, i se fac toate poftele și e ca o fugă de-acasă. Acum e mare, are 14 ani”, a mai adăugat vedeta de la Pro TV, care este căsătorită cu  Silviu Bulugioiu.

Cei doi au împreună un băiat, pe nume Tudor, cu care fosta moderatoare de la Pro TV se mândrește. În prezent, consideră că este norocoasă că a avut puterea să creadă din nou în dragoste.

ADVERTISEMENT