Life

Roxana Ciuhulescu, discuții aprinse la Survivor România 2022 cu CRBL și Cătălin Zmărăndescu: ”Ești îmbârligătoare”

A doua ediție de ”Survivor România 2022” a adus în prim-plan un scandal izbucnit în echipa Faimoșilor. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și CRBL și-au aruncat cuvinte grele.
17.01.2022 | 23:24
Roxana Ciuhulescu discutii aprinse la Survivor Romania 2022 cu CRBL si Catalin Zmarandescu Esti imbarligatoare
ADVERTISEMENT

Nici bine nu au ajuns în jungla din Republica Dominicană, că deja au început certurile în echipa Faimoșilor. După doar o zi petrecută la comun, ca o ”familie”, scandalul a izbucnit în tabăra roșie.

Cătălin Zmărăndescu, replici acide la adresa Roxanei Ciuhulescu

Cei care au luat cuvântul și s-au ”bătut” în declarații dure au fost Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu cu CRBL. Cei doi masculi sunt împotriva blondei, după ce fosta sportivă l-a ”pârât” pe Zmărăndescu lui TJ Miles. În cauză, antrenorul i-a adresat blondinei o serie de cuvinte care nu au fost deloc pe placul acesteia.

ADVERTISEMENT

”Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini”, a spus Cătălin Zmărăndescu la ”Survivor România 2022”.

CRBL intervine în scandalul colegilor

Declarațiile lui Cătălin Zmărăndescu au fost susținute și de CRBL. În grupul Faimoșilor, imediat după ce au pierdut al doilea joc în fața echipei albastre, artistul a pus-o și el la zid pe Roxana Ciuhulescu.

ADVERTISEMENT

Artistul este de părere că fosta prezentatoare nu trebuia să ducă vorba mai departe, în contextul în care Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles nu au ajuns în punctul în care să aibă un conflict real.

”Tu ești pârâcea grupului. Cred că era mai bine să ții pentru tine deocamdată, pentru că nu cred că i-a făcut rău (n.r. lui TJ Miles) și sunt pe zero”, a fost și completarea venită din partea lui CRBL.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu, dură în declarații

În replică, după ce a fost dur criticată de colegii de echipă, Roxana Ciuhulescu și-a spus și ea punctul de vedere. Faimoasa a ținut să precizeze că ceea ce a făcut a fost, nu pentru că ar avea ceva de împărțit cu Zmărăndescu, ci pentru că ei nu îi place bârfa, exact ceea ce consideră că a făcut fostul luptător.

Mai mult decât atât, pentru că și el a adus în discuție trecutul, nici Roxana Ciuhulescu nu a făcut rabat de acest detaliu.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Pro TV este de părerea că ”lupta” pe care o duce acum cu cel care ar fi trebuit să îi fie coechipier este, de fapt, o chestiune mai veche între ei.

”L-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe”

”Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat. Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc.

Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac. El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni”, a fost răspunsul Roxanei Ciuhulescu după acuzațiile celor doi colegi.

ADVERTISEMENT