News

Roxana Ciuhulescu revine în televiziune! La ce post TV o vei putea urmări

11.04.2019 | 16:04
Roxana Ciuhulescu incepe o noua emisiune auto, la TVR

Roxana Ciuhulescu revine în televiziune, dar nu la Pro TV! După ce a prezentat ”Pro Motor”, cea mai longevivă emisiune cu format motorsport din România, frumoasa vedetă revine acum pe micul ecran la Televiziunea Publică cu o emisiune din același domeniu.

Roxana Ciuhulescu revine pe micile ecrane, dar la TVR

Emisiunea se numește „Lumea vitezei’ și va fi difuzată începând de sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:00, la TVR HD. „Lumea vitezei este o emisiune de motorsport, pe care o voi prezenta împreună cu Adi Teslovan, unul dintre cei mai buni piloți de raliuri din România.

Alături de producătorul Alex Rostotchi vom aduce un suflu nou acestui format și vă vom prezenta toate noutățile din domeniul motorsport și nu numai. Pentru mine, prezența în emisiune înseamnă și reîntoarcerea în lumea sportului cu motor. De-a lungul vremii, am participat la toate disciplinele sportive cu motor: CNR, VTM, Off Road, Rally Raid, moto & karting.

Roxana Ciuhulescu TVR
Roxana Ciuhulescu revine pe micile ecrane, dar la TVR

”Lumea vitezei” va debuta, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:00, la TVR HD

Pe de altă parte, sunt în continuare implicată în Campionatul Național de Off-Road, unde sunt organizator de etapă de campionat alături de colegii mei din clubul CORB 44. În perioada 31 octombrie – 1, 2 și 3 noiembrie, voi organiza, la Târgoviște, CORB Adventure Days, cea de-a 7-a etapă din Campionatul Național de Off Road.

Noul format aduce încă o premieră: toată viața mi-am dorit ca emisiunea pe care o prezint să intre în prime-time. Iată că visul mi se realizează. Lumea vitezei va debuta, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:00, la TVR HD”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Frumoasa Roxana Ciuhulescu lucrează în presa auto de 19 ani și este o fostă vedetă PRO TV, unde a prezentat 13 ani emisiunea „Pro Motor. Pasionată de sportul pe două și patru roți, prezentatoarea TV deține licențe de pilot și de navigator. Totodată, Roxana Ciuhulescu este brand ambassador al unei mărci coreene specializate în 4X4.