Life

Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022, probleme cu legea! Vedeta a ascuns o sumă mare de bani, în acte

Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022 pare să fi "uitat" de o mare sumă de bani în momentul în care a completat actele oficiale, din postura de consilier de ministru.
11.01.2022 | 12:27
Roxana Ciuhulescu de la Survivor Romania 2022 probleme cu legea Vedeta a ascuns o suma mare de bani in acte
Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022, probleme cu legea! Cum a ascuns vedeta, în acte, o sumă mare de bani Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu a plecat, alături de Faimoși, la Survivor România 2022, fără să își pună însă ordine în actele oficiale, vedeta fiind în situația unor inadvertențe serioase în documente. Din postura de consilier al ministrului Tineretului și Sportului, Roxana Ciuhulescu și-a depus declarația de avere și cea de interese, doar că, surprinzător, acolo nu apar o serie de date financiare esențiale.

Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022, probleme cu banii în acte oficiale

Roxana Ciuhulescu, Faimoasa de la Survivor România 2022, a depus, conform legii, din postura de consilier al ministrului Eduard Novak, o declarație de avere și una din interese pentru anul 2021. Iar la rubrica venituri aferente anului 2020, Faimoasa nu se poate lăuda, conform actelor oficiale, cu prea multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Astfel, ca și consilier al ministrului, Roxana Ciuhulescu a încasat puțin peste 25.000 de lei, iar pensia alimentară a copilului pe care îl are din prima căsnicie a fost de 48.000 de lei. Cu toate acestea, în declarația de avere, Roxana Ciuhulescu a ”uitat” să treacă și alocațiile primite de la stat pentru cei doi copii ai săi.

Dar adevărata problemă este în momentul unei ”verificări încrucișate”. Mai exact, dacă în declarație de avere apar doar veniturile legate de pensia alimentară și salariul din postura de consilier al ministrului Sportului, în declarația de interese, Roxana Ciuhulescu dezvăluie că are jumătate dintr-o firmă.

ADVERTISEMENT

Iar firma Media RS Agency, la care Roxana Ciuhulescu are jumătate din profit, nu a dus-o deloc rău în ultimii ani. Mai exact, la o cifră de afaceri de 96.932 de lei, conform datelor raportate la Registrul Comerțului și consultate de FANATIK, profitul a fost de 32.845 de lei. Bani care, conform legii, ar fi trebuit să apară și în declarația de avere a Roxanei Ciuhulescu, Faimoasa având, din respectiva companie 50%, respectiv un profit de 16.422,5 de lei.

Ce riscă Roxana Ciuhulescu dacă a ”greșit” în actele oficiale

În altă ordine de idei, Roxana Ciuhulescu a mai trecut, în declarația de avere depusă, conform legii, bunurile pe care le deține. Și, din actele oficiale, în ciuda faptului că a divorțat de Mihai Ivănescu acum aproape cinci ani, Faimoasa este încă legată de acesta prin coproprietatea unui apartament de peste 100 de mp din București, ea având o cotă parte de 50% din el, semn că nu s-a făcut un partaj prea clar în momentul despărțirii.

ADVERTISEMENT

Cu actualul ei soț, Silviu Bulugioiu, bărbatul alături de care are cel de-al doilea copil al său, Roxana Ciuhlescu deține un apartament de 36 de mp și o boxă de aproape 3 mp, ambele dobândite în 2018, în București.

Falsul în declarații, pedepsit cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă

În rest, Roxana Ciuhulescu – pe numele ei real Roxana Bulugioiu – pare să nu dețină conturi în bancă și nici datorii, semn că veniturile sale și ale soțului sunt suficiente pentru a avea un trai decent, pe măsura pretențiilor pe care le-ar putea avea o vedetă de talia ei.

ADVERTISEMENT

Trebuie precizat însă că declarația de avere și dea de interese sunt socotite acte oficiale și, conform legii, în cazul în care nu sunt declarate activitățile care produc venituri se poate considera fals în declarații. Iar falsul în declarații, o faptă penală, este pedepsit, conform legii, cu închisoare de la 3 luni la doi ani sau cu amendă.

E adevărat însă că, până acum, declarația ei de avere ar fi trebuit să fie controlată de Agenția Națională de Integritate, dar, așa cum recunosc și oficialii acesteia, personalul este insuficient pentru a verifica fiecare persoană publică.

Roxana Ciuhulescu a plecat la Survivor România 2022

Anunțată ca parte a echipei Faimoșilor pentru Survivor România 2022, Roxana Ciuhulescu, alături de o mare parte dintre colegii ei, a ajuns deja în Republica Dominicană, loc în care se va desfășura show-ul de la Pro TV.

Pe perioada în care va concura la Survivor România 2022, Roxana Ciuhulescu nu va mai putea activa ca și consilier la Ministerul Sportului, ea fiind suspendată din funcție.

Câți bani primește Roxana Ciuhulescu pentru participarea la Survivor

E adevărat, conform informațiilor FANATIK, prezența ei în show-ul de la Pro Tv este mult mai rentabilă, financiar vorbind, decât funcția de consilier la minister.

Mai exact, din informațiile noastre, Roxana Ciuhulescu va încasa în jur de 20.000 de lei pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană în cadrul show-ului de la Pro TV.

Survivor România 2022 începe din 16 ianuarie, la Pro TV

Survivor România 2022 începe, din 16 ianuarie, la Pro TV, acest sezon al show-ului fiind difuzat de televiziunea din Pache Protopopescu după ce au reușit să cumpere formatul de la producătorii turci, în dauna rivalilor de la Kanal D. Marele premiu al show-ului este 100.000 de euro.

Roxana Ciuhulescu va face parte din echipa Faimoșilor, ea urmând să fie colegă cu CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Faimoșilor li se vor opune 12 Războinici, echipa acestora fiind compusă din Alexandra Duli (manager), Elena Matei (bucătar), Liviu Mihalca (dansator  profesionist), Relu Pănescu (antreprenor), Ionuț Popa (antrenor personal), Alex Delea (barman), Ana Dobrovie (dansatoare), Blaze (vlogger), Angela Forero (medic veterinar), Alexandru Nedelcu (fotbalist), Ștefania Ștefan (online streamer) și Ramona Crăciunescu (curier).

Roxana Ciuhulescu este, cu siguranță, cea mai înaltă dintre fetele de la Survivor România 2022, mai ales că ea a fost cunoscută, ani la rândul, ca fiind femeia cu cele mai lungi picioare din România.

ADVERTISEMENT