Life

Roxana Ciuhulescu, marcată de drame. Prin ce a trecut fosta concurentă de la Survivor România 2022

Roxana Ciuhulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, dar care nu vorbește foarte des despre viața personală. Acum a scos la suprafață încercările grele prin ce a trecut.
07.03.2022 | 14:48
Roxana Ciuhulescu marcata de drame Prin ce a trecut fosta concurenta de la Survivor Romania 2022
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România 2022 are o viață marcată de drame, prima dintre ele fiind la vârsta de numai 11 ani. Fosta prezentatoare de la Pro TV și-a pierdut atunci tatăl și totul avea să se schimbe pentru ea.

Roxana Ciuhulescu de la Survivor România, o viață cu multe drame: ”Am început să urăsc spitalele”

Vedeta a fost la un pas de nenorocire câțiva ani mai târziu, când era să-și piardă viața. Roxana Ciuhulescu a simțit atunci că s-a născut a doua oară, scăpând ca prin urechile acului în timp ce era pe stradă.

ADVERTISEMENT

„Cel mai greu a fost în ’89, când mi-am pierdut tatăl. Aveam 11 ani, iar lumea mea s-a schimbat. A fost o durere mare pe care n-am acceptat-o niciodată, dar am fost neputincioasă.

Dacă până la acel moment mă gândeam că, atunci când voi fi mare, voi deveni doctor ca să-mi salvez tatăl, după acest moment am început să urăsc spitalele.

ADVERTISEMENT

Pot să spun când m-am născut a doua oară. S-a întâmplat în 1999, când o mașină era să mă lovească din plin. Norocul meu este că am picioare lungi și sunt atletă. Dacă nu mă mișcam repede, azi mi se făceau pomeni”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru revista viva.ro.

Roxana Ciuhulescu, la al doilea mariaj. Are doi copii

Fosta Faimoasa din Republica Dominicană a fost nevoită să treacă și printr-un divorț, care a făcut-o să realizeze că trebuie să se pună pe primul loc. Din mariaj a rezultat și o fată, Ana Cleopatra, de care vedeta este mândră.

ADVERTISEMENT

O perioadă nu a mai crezut în iubire, dar în cele din urmă a decis să mai acorde o șansă acestui sentiment. În prezent, Roxana Ciuhulescu este căsătorită cu Silviu Bulugioiu, alături de care are un băiat.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în finalul lui 2017. Fosta moderatoare de la Pro Motor era însărcinată la acea vreme cu Cezar Ioan. În martie 2018 ajungeau la starea civilă, iar în septembrie își uneau destinele în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT